Konu: Noob DM - KKS / 01.09.2025  (Okunma sayısı 198 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 01.09.2025 00:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:  Declan Rowe - Frances Walter - Dane Roger @deniz9809 @flameofthewest  @befeylmazz

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Chris Blanchett - Chris Blanchett

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01.09.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Noob DM, Kolluk kuvvetlerine sığınma

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar yol kenarında asfalt içine oturmuş yarım body rol çeviriyorlardı, motoru durdurup yanlarına indim. Saniyesinde küfürler edip saldırmaya başladılar, emote verilmedi. Kavga başlamadı, sadece düşürüp ihbar attılar. Şahit karakterler yönelen ilk ekip oldu, silahıma el konuldu.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgyukle.com/i/CfiSNh

Ek açıklamalar(varsa): Seviyeleri gibi davranmıyorlar :facepalm:

#1 - 01.09.2025 00:51
Bize gelen ihbar ve hasar kaydı.

#2 - 01.09.2025 13:22
Merhaba, orada üç kişi iş yerimizin önünde otururken motoru ile geldi bu şahıs ve biz de uyardık gitmesi için ancak uyarılara kulak asmayınca ve onunda üstümüze koşması dolayısıyla bir anda kavga rolü başladı. Kavga rolünden sonra üstündeki Katanayı farkettim ve karakterim hiç bir illegal role girmemiş olduğu için ihbar verdim.

#3 - 01.09.2025 13:26
Merhaba, orada üç kişi iş yerimizin önünde otururken motoru ile geldi bu şahıs ve biz de uyardık gitmesi için ancak uyarılara kulak asmayınca ve onunda üstümüze koşması dolayısıyla bir anda kavga rolü başladı. Kavga rolünden sonra üstündeki Katanayı farkettim ve karakterim hiç bir illegal role girmemiş olduğu için ihbar verdim.

Arkadaşın savunmasını istikrar ediyoruz, ihbarı Declan Rowe olarak ben verdim ancak arkadaşım da neden verdiğimizi güzel bir şekilde anlatmış. İyi forumlar.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#4 - 05.09.2025 01:19
@Miesa

24 saat içerisinde kanıtları yenileyin.

#6 - 06.09.2025 00:45
Şikayete sunulan kanıtlar yetersiz, şikayet reddedildi.

K&A