Konu: Leatrice_Ruth NonRP Driving 31/08/25 00:52  (Okunma sayısı 28 defa)

#0 - 31.08.2025 01:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leatrice_Ruth @BozkırınTezenesi

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 31.08.25 00:52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.2. Araç Sürüş Kuralları: Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde gerçek dışı araç sürmek de bu kurala dahildir:
- Duvarlara, elektrik direklerine veya oyunculara çarparak sürmek
- Sürekli olarak ters şeritten sürmek, kaldırımlara çıkmak
- Normalde aracın gücünün yetmeyeceği yokuşları tırmanmak, off-road sürüş gerçekleştirmek
- Polis barikatlarına rağmen yoldan geçmeye çalışmak, barikatın yanından dolanarak bölgeye girmeye çalışmak
- Helikopter, uçak vb. hava araçlarıyla pist harici iniş yapmak
- Araç tamirini oyun mantığıyla düşünerek hasarlı araç sürmek, arabayı çarpmaktan veya kazadan korkmadan araç sürmek
- Başka bir karakterin açtığı gişeden geçmek
- Normalde araçla girilmemesi gereken yerlere bisiklet, motosiklet vb. küçük araçları sokmak (Örn: Maden ocağına bisikletle girmek, motorla/bisikletle barikatların üstünden atlamak)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Durduk yere aracıma yandan gelip kasıtlı şekilde vuruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Bence şahsın yaptığı ihlal apaçık ortada, görmedim bug oldu vesaire açıklama yapmazsa iyi olur. Gereksiz yere olay büyümesin.

#1 - 31.08.2025 01:26
yanlışlıkla açtım kusura bakmayın dalgınlığıma geldi, kapatılabilir.

#2 - 31.08.2025 01:38
Ekranımda yan yana değildik. Şikayeti daha öncesinde görsem geriye dönük kayıt alıp iletebilirdim fakat ya ben ya siz birimizden biri sürekli drop yiyordu. Discordda'da çarptım mı çarpmadım mı diye konusu geçti, idnizi göremediğimden pm de atamadım. Kusura bakmayın.