Konu: unfreeze  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 30.08.2025 14:06
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @balances will change edgar romo
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi yaralıya düştükten sonra unfreeze basmış. (tekrardan) Normalde yaralıya düştüğünde aşağıya bakıyor olması lazım fakat kişi unfreeze basıp etrafı gözetlerken utanmadan birden foruma ss atmış. Kişi daha önceden de bundan ceza almıştı, kişinin sicilinde birden fazla üçüncü parti yazılım üstüne jail var, yasaklanmasını talep ediyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Daha önceden dediğim şikayet: https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174161.msg1345416#msg1345416

#1 - 30.08.2025 14:12
SS bana ait değil arkadaşımın, AFK'yken vurmuşsunuz ve oyunda döndüğünde direk almış. Zaten yaralısın yazısı yok, /hasarlar yazdıktan sonra bitmiş. Unfreeze yok.

@RASK kendi adına savunmasını yapar, şu anda evde değil.
« Son Düzenleme: 30.08.2025 14:14 balances will change »

#2 - 30.08.2025 14:16
SS bana ait değil arkadaşımın, AFK'yken vurmuşsunuz ve oyunda döndüğünde direk almış. Zaten yaralısın yazısı yok, /hasarlar yazdıktan sonra bitmiş. Unfreeze yok.

@RASK kendi adına savunmasını yapar, şu anda evde değil.

Yaralıdan çıktıktan sonra anim bozulur, bu kadar basit. Yaralıyken unfreeze basmış, suçunuzu kabullenmeyi öğrenin. Şikayet Serena Montes karakterinin sahibi @RASK 'a geçirilmiştir, bu kişinin de aynı şekilde birden fazla hileden yasaklanması ve jaili falan var. Kişinin sürekli olarak bu şekilde hile kullanması onun akıllanmadığını gösteriyor, kişiye forum ban atılmalı.  :)

#3 - 30.08.2025 14:22

#4 - 30.08.2025 14:24

Benim bir tane var sizin sayılmayacak kadar, zaten o da hatalı bir yasaklama ve bir ayın üzerinde bekleyen bir yönetici şikayetim var.

#5 - 30.08.2025 14:25
tamamdır özentimiz

#6 - 30.08.2025 14:32
Nereden özentinim birader? Seni tanımam etmem, forum ağlama duvarı değil. Arkadaşın savunma yapacaksa yapsın yoksa sonuçlansın şikayet, yetkililerin zaman kaybı yaşamasının önüne geçin birazcık.

#7 - 30.08.2025 20:07
Düştüğümde karakterimin atandığı skinin kemik id'si gözüktü ve geri gitti. AFK'dan döndüğüm için her zaman olan SAMP skin olayı oldu, bu yüzden kameramı sağa sola çevirebiliyordum. Düştüğümde de şikayet için daha iyi ss almak için kameramı, isimleri daha net görmek için doğru çevirdim. Başka bir savunmam gelmeyecektir, iyi günler.

#8 - 30.08.2025 23:22
Düştüğümde karakterimin atandığı skinin kemik id'si gözüktü ve geri gitti. AFK'dan döndüğüm için her zaman olan SAMP skin olayı oldu, bu yüzden kameramı sağa sola çevirebiliyordum. Düştüğümde de şikayet için daha iyi ss almak için kameramı, isimleri daha net görmek için doğru çevirdim. Başka bir savunmam gelmeyecektir, iyi günler.
pdden bir arkadaş da bundan dolayı jail yemişti, savunması da seninkine benzerdi hatta :) @Pink cezalandırmıştı hatta yanlış hatırlamıyorsam.

#9 - 31.08.2025 20:33
savunma gelmiş sonuçlanabilirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr