Konu: [KISS BLOG] | Elementlerin Dansı: 25-30 Ağustos 2025'te Burçlar Ne Söylüyor?  (Okunma sayısı 16 defa)

#0 - 29.08.2025 22:08

Elementlerin Dansı: 25-30 Ağustos 2025'te Burçlar Ne Söylüyor?

Toprak Elementi: (Boğa, Başak, Oğlak)

Aşk gündeminden başlarsak, ruh eşiniz olduğunu düşündüğünüz kişiler, eril/dişil taraf bu hafta sizden üçüncü kişiler, manipülasyon ve sizin üzerinizde baskı kuramadığını düşünerek ego yapması gibi sebeplerden dolayı size sırt dönmüş veya bu hafta dönecek olabilirler. Karşı tarafın hatasını anlayarak ve empati yaparak size adım atacağını söyleyebilirim. Kariyer gündemi ise, bu konularda memnun olmadığınız, değiştirmek istediğiniz ve buna dair bir takım adımlar atıp beklediğiniz şeylerden haber gelme ve istediğiniz gibi olacağını söyleyebilirim. Kandırılma ve dolandırılmaya dikkat etmenizi öneriyorum.

Ateş Elementi: (Koç, Aslan, Yay)

Aşk gündeminden başlayalım. Kalbinizdeki kişiden bir adım gelmek üzere. Bu kişi yaklaşık 15'li vadelerde yani (saat, gün, hafta, ay) kalbinizi çokça kırmış. Aranızda aldatma, aldatılma, yalan söyleme, manipülasyon gibi durumlar yaşanmış olabilir. Bir çiçekle ya da hediyeyle duygularını belli eden hareketlerle adım atabilir. Kariyer gündemi, beklediğiniz bir sınav sonucu, haber, zam, terfi hatta toplu gelecek olan paranız varsa  bu hafta bunlar gerçekleşebilir. Bu hafta evren sizden yana olduğunu söyleyebilirim.

Hava Elementi: (İkizler, Terazi, Kova)

Aşktan başlarsak, 16'lı vadelerde (saat, gün, hafta, ay) aranızda aniden ve sertçe bitiş yaşanan kişiler kabuğuna çekilmiş ve karmalarını yaşadıklarını söyleyebilirim. Bu kişiler size cephe almış ve mesafe koymuş olabilirler, adım attıysanız soğuk bir tutum sergilediklerini söyleyebilirim. Sizleri çokça stalklayacaklarını ve özleyecekleri bir haftaya giriyorlar, aranız dengeye gelse de bu hafta herhangi bir barışma gözükmüyor. Kariyer gündemi, çevrenizdeki kişilerle anlaşmazlıklar yaşayacağınızı söyleyebilirim. Hatta bu olaylar sizi işinizden ayrılmaya bile zorlayabilir lakin para konularından dolayı sabredeceğinizi söyleyebilirim.

Su Elementi: (Yengeç, Akrep, Balık)

Aşk gündemi, uzun ilişkide evlilik teklifi veya uzun zamandır platonik olduğunuz, flört olduğunuz kişilerden bir adım gelme ihtimali ve aranızdaki durumun ciddileşeceğini söyleyebilirim. Karşı tarafla arasında soğukluk olanlar ise karşıdakinin sizi stalkladığını, sizle alakalı planlar yaptığını ve aranızdaki soğukluğun biteceğini söyleyebilirim. Kariyer gündemi ise, hayatınızdaki erkek figürü (patron, baba, erkek kardeş, hayatınızdaki kişi) onlardan bu konularda çok büyük destek görerek planlarınızı, hayallerinizi daha güçlü şekilde hayata geçireceğiniz bir hafta olacak. Miras veya uzun zamandır beklenen toplu paranın bu hafta haberi gelebilir ve size ulaşabilir.

Aşkla ve sağlıkla kalın...

« Son Düzenleme: 29.08.2025 22:32 zisanincii »
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 29.08.2025 22:19

Bu habere yorum bırakmak için aşağıdaki kodu seçip kopyalayınız ve "Yanıtla" tuşuna basarak yapıştırarak gönderiniz. - yazan yerleri silip kendiniz doldurmalısınız.

Kod: [Seç]
[url=https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=173825.0][img]https://i.hizliresim.com/nl7ouzz.png[/img][/url]
[div style="width: 1000px;padding: 1em 10px; color:#fff;background-color: #DB0101; font-size:14pt;"]
[b]Rumuz:[/b][font=helvetica] - [/font]

[b]Yorum:[/b][font=helvetica] -

[b]Habere puanım (5 üzerinden)[/b][font=helvetica] - / 5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 29.08.2025 22:23

Rumuz: neselikopke

Yorum: astroloji yok burçlar yalan

Habere puanım (5 üzerinden) 4.9 / 5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#3 - 29.08.2025 22:25

Rumuz: Hümanist

Yorum: Ben balığım şimdi bana kadınlar mı teklif edecek?

Habere puanım (5 üzerinden) 5 / 5
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok