Konu: Toplu kural ihlalleri  (Okunma sayısı 576 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 27.08.2025 23:48

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tristan_Risingstar @yıldızlarparlar - Gilberto_Barry @Lowech - David_Kanevsky @lealtad

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kenichi_Shino @kuzgun the last father - Ryota_Shino @Emirmann - Hiroshi_Tanaka @y3mrs

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 27/08/2025 21:45

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Yaralı kural ihlali - Fear rp ihlali - Aktif rolde afk, /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Tristan ve Gilberto isimli oyuncular mekanımıza geldi, biz Tristan isimli oyuncu ile social'dan atışmıştık, rolsel olarak yüzünü social'dan tanıdığım için agresif yaptık ve arkadaşlara saldırdık. Video da görüldüğü üzere Tristan isimli oyuncu aktif rolde afk atıyor, /do dan sorulan soruya yanıt bile vermiyor, arkadaşı Gilberto ise düşeceğini anlayıp /q atıyor. Daha sonrasında David isimli arkadaş geldi, Tristan'ın ekibinden zannedip yanlışlık ile onu da dövdük. Arkadaşın fear rp yapması gerekirken birlik R17'mizin yüzüne rolde tükürüyor ve kaçıyor. Daha sonrasın da Gilberto ve Tristan /is komutu ile içeriye doğru bağırdılar. Kanıtlar ortada.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
  -  -

Ek açıklamalar(varsa): Gereği yapılmalı.

#1 - 27.08.2025 23:56
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 28.08.2025 00:07
Şahitliğimi onaylıyorum üzerine bir birliğin yöneticisi bunu yapıyorsa üyeleri neler yapmaz yazık...

#3 - 28.08.2025 00:11
Şahitim

#4 - 28.08.2025 00:38
Şahitliğimi onaylıyorum.

#5 - 29.08.2025 03:46
@Lowech , @lealtad ve @yıldızlarparlar isimli kullanıcıların şikayete savunma yapması için 24 saat süresi bulunmaktadır, şikayet oluşturulma anında yapılan hatalı etiketleme kapsamında verilmiş bir ek süredir.

#6 - 29.08.2025 05:00
@lealtad birliğimin üyesi olduğu için (etiketlendiğinden haberi yok çünkü yanlış etiketlemişler) ve rolde haksız olduğunuz noktayı rol içerisinde konuşarak kage karakteriyle çözdüğümüzü sandığım için yazma hissiyatı hissettim.

mekan içerisinde sorun yaşasanız bile kapı önünden arkasına ışınlanmadığı için bir karakter gerçekçi rol yapıyorsa herkes, onun kapı arasından üzerinden yeleğiyle girdiğini görmeniz için fazlaca süreniz vardı. içeriye giren kim olursa olsun - bu başka birliktekiler, polisler, yasal rol yapanlar için de geçerli - doğruca sistemsel yaralayana kadar dövüp sonra sen kimlerdensin diye sormanız epey fiyasko. hakimiyetiniz altındaki bölge dışı iş yerinde adamı gerçekten sebep göstermeden sistemsel yaralıya düşürüp "şaplak çeker, tanrını sikerim," diye rol yaparsan karşılığında adrenalinin ve sebep aramanın arkasındaki üç beş küfre maruz kalmanız gayet normal.

#7 - 29.08.2025 18:17
Merhaba, arkadaşların yazdıkları doğru fakat FEARRP kısmını anlamadım. Bana karşı bir brawl rolü yaptınız ben de karakterimin anlık siniri ile böyle davrandım, bunu rolde çözebilirsiniz.

Ben sadece açık olan işletmeye rol yapmaya gitmiştim, ekran görüntülerimden de bu anlaşılabiliyor, rol yapmaya gittiğiniz bir yerde karakter olarak da düşünürsek kahve içmeye gittiğiniz yerde böyle bir şey ile karşılaşırsanız tepkiniz bu olur, altı veya üstü olmaz.

//Şikayetin bir manası yok, ek olarak bu rolün devamında birlik üst rütbeleri konuşup rol içerisinde anlaştılar. Ekstra bir savunmam olmayacak, duruma dair ekran görüntülerimi de ekliyorum. İyi forumlar.
Spoiler: GösterGizle

#8 - 29.08.2025 20:11
arkadaşlar illegal kurallarını az okursa R20 karakterlere ne biçim rollerde bulunamayacaklarını anlayabilirler de ben sanmıyorum pek anlayabileceklerini, sonuçlanabilir

#9 - 29.08.2025 20:16
arkadaşlar illegal kurallarını az okursa R20 karakterlere ne biçim rollerde bulunamayacaklarını anlayabilirler de ben sanmıyorum pek anlayabileceklerini, sonuçlanabilir

arkadaş rolde afk atmasa adam akıllı rol yapsa biz bu tarz rolleri yapmayız dost millete pm atıp ortalığı karıştırıyorsun üzerimize hileli adam gönderiyorsun sonra buradan gönderme yapıyorsun dostum büyü ve öyle gel sonuçlanabilir.