Konu: Kurallara Aykırı GASP  (Okunma sayısı 177 defa)

#0 - 26.08.2025 20:26
    [/url][/img]             

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Timetric Ward / Forum bilmiyorum N/A

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Jhon Lazia N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.08.2025  Saat 20:55 N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:GASP İHLALİ.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyun içi karakterim [Tomas Bianchi] Idlewood’da bulunuyordu. [Timetric Ward ] isimli oyuncu beni gasp etti. Ancak SAMP Vice RP kurallarına göre gasp işlemi için:

Oyuncu leveli en az 8 olmalı. (Gasp eden oyuncu 3 level)

Gasp için kırmızı tehlikeli bölge olmalı. (Gasp edilen yer tehlikeli bölge değil)

Bu nedenle yapılan işlem kurallara aykırıdır. Gerekli incelemenin yapılmasını rica ediyorum.
N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

N/A

Ek açıklamalar(varsa): Kişiler ile Jhon adlı arkadaşım kavga ediyor bire bir anlaşıyorlar,fakat adamlar 2 kişi saldırmaya başlıyor. Sonra da işler büyüyünce devreye ben giriyorum ve 2vs 1 attıkları için olaya dahil olup adamları dövüyorum ve kavga çıkıyor en sonunda bayılıyorum.Fakat adam gelip (3 seviye) beni gasp ediyor,o esnada Jhon adlı arkadaşım gelip bana el uzatıp kaldırıyor. Kanıt belli kural belli gerekenleri yapmanızı talep ediyorum. Tehlikeli bölge olmamaktadır. N/A

« Son Düzenleme: 26.08.2025 20:28 drag45 »

#1 - 26.08.2025 20:33
Şahitliğimi onaylıyorum, ayrıca ek bir açıklama gereğince ; Chioma_Adesanya ne düzgün bir emote var ne de düzgün bir işlem var.. /me yerden destekle ayaklanır iyi güzel... /dene nerde? belki düşücek? gerçek hayatta herhangi bir kişi dövüştüğünde bir anda yerden kalkabiliyorsa ne güzel YKİ tarafından ek bir inceleme istiyorum. Kanıtlar ss'lerde mevcuttur.

#2 - 27.08.2025 01:27
ve oyuncunun 3 seviye ,burada kanıtıdır.

#3 - 27.08.2025 16:57
merhaba olay olduğu sırada bende olduğum için ek bır seyler yazma gereksımı duydum, evet orası onaylı bır hood bolgesı degil fakat il-legal bir yer oldugu ortada uzerınde ne bulursa senındır demiştim Timetric'e kıyafet ve ayakkabı benzerı seyler, senın paranı aldıgına daır net bır kanıt goremedım yuklersen ıyı olur para verdıgıne daır bır kanıtın yok

#4 - 27.08.2025 20:39
merhaba olay olduğu sırada bende olduğum için ek bır seyler yazma gereksımı duydum, evet orası onaylı bır hood bolgesı degil fakat il-legal bir yer oldugu ortada uzerınde ne bulursa senındır demiştim Timetric'e kıyafet ve ayakkabı benzerı seyler, senın paranı aldıgına daır net bır kanıt goremedım yuklersen ıyı olur para verdıgıne daır bır kanıtın yok
Dostum sonuç olarak adam 3 level ve gasp etme rolüne nasıl girebiliyor? bunu bana açıklar mısın? sonuç olarak ss'lerde de görüldüğü üzere arkadaşım bunu farkedip şikayet açma gereksiminde bulunmuştur.... Sonuçlanabilir.
https://hizliresim.com/3kq5iyz

Gasp kuralı :
-Gasp etmek istediğiniz bir oyuncuyu sadece kendi hood bölgenizde veya sistemsel olarak "Tehlikeli bölge" adı verilen bölgeler içerisinde soyabilirsiniz, kişiyi tehlikeli bölge statüsü olmayan bir bölgede soyamazsınız, yasaktır.
-Sadece sistemin izin verdiği yerlerde rol gerçekleştirilebilir ve sadece sistemin izin verdiği miktarda gasp yapabilirsiniz.

#5 - 28.08.2025 00:04
arkadas yenı baslamıs olablır kanka bunu bılıyorsan pmden uyarabılırdın en azından sıkayet acmak yerıne, paranıca ıc olarak almamıs zaten 8)

#6 - 28.08.2025 01:35
arkadas yenı baslamıs olablır kanka bunu bılıyorsan pmden uyarabılırdın en azından sıkayet acmak yerıne, paranıca ıc olarak almamıs zaten 8)
Beni ilgilendirmez bro, Yeni başladıysa bile illa ki tecrübesi vardır boşuna uğraşmayın sonuç olarak almaya kalkışmış, işlem yapılmasını istiyoruz...
@Gargantua

#7 - 28.08.2025 13:06
tm knk bırde arkadasın forum ısmını etıketlesınız ıyı olur haberı yoktur belki, iyi forumlar O:-)

#8 - 29.08.2025 03:50
Şikayet şablonu üzerinde oynama yapmadan ve savunma gerçekleştirecek kullanıcıyı etiketleyerek, kanıtları düzgün formatta şablona uygun noktalara ekleyerek yeni ve doğru formatta konu oluşturunuz.