Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 85 defa)

#10 - 25.08.2025 20:34
Birincisi, düzgünce rolleme falan yok. Kasıtlı olarak kışkırtma için mal satma rolu yapmaya çalışıyosun. 1 saat önce biz sana mal satmışken hem de. Delilleri neden kesip kesip koymuşsun onu da anlamadım. Emote sen kullandın dayak yerken emote yazmaya mı başlayacaktım? Kimse böyle bir şey yapmıyor zaten. Xd yazmamın sebebi de bug abuse yaparak tek animasyon uzerinden surekli surekli vurup kendinden cok daha guclu bir karakteri rahatca dövebilmen. Gerçekten başka uğraşacak bir işiniz yok mu bilmiyorum. Saçma bir şikayet olmuş şaşırdım  O:-). Ama dediğim gibi keşke delilleri kesmeden olayın öncesini ve ara kısımlarını da koysaydın. Sizin yaptığınız rol değil haberiniz olsun.
Kanka videoyuda atarım gerekirse fakat atma gereği duymadım ki neden atayım ss lerde herşey gozukuyor? birde video yuklemekle uğraşmamı gerektiricek birşey yok senin bir kanıtın varsa şikayet açabilirsin bana.

Tarafımızca başka bir savunma gelmiyicek, Suçlu olan biz değiliz. Bütün rol hatalarını karşı taraf yaptı. Bizim açımızdan şikayet sonuçlanabilir. İnceleyen yetkilinin güzelce inceleyebilmesini istiyoruz. Güzelce incelerse yazdıgım bütün kural ihlallerinin farkına varıcaktır. Kolay gelsin :sampanya:

#11 - 25.08.2025 20:36
Yaptığınız baştan rol değil zaten alttan alta şov yapıyorsunuz ooc. Niye bir saat önce 25 gram aldığın yere tekrar gidip 350 gram satmaya çalışırsın? Çünkü gerçek hayata göre düşününce kimse bunu yapmaz çünkü gülünç ve garip duruyor. Role uygun değil, haberin olsun. Bir de böyle resmi konuşmanız falan yok mu cidden komik ya, kime yapıyosunuz bu şovu anlamıyorum. Şikayet açmadığınız konu kalmamış, ki ssleri de yarım yamalak kesip başını eksik atmışsınız. Ki yine de iddia ettiğiniz kadar bi ihlal yok. Komiksiniz, ooc tek vasfı olmayan elemanların burda böyle resmi konuşmalara girmesi komik.

#12 - 25.08.2025 20:50
Yaptığınız baştan rol değil zaten alttan alta şov yapıyorsunuz ooc. Niye bir saat önce 25 gram aldığın yere tekrar gidip 350 gram satmaya çalışırsın? Çünkü gerçek hayata göre düşününce kimse bunu yapmaz çünkü gülünç ve garip duruyor. Role uygun değil, haberin olsun. Bir de böyle resmi konuşmanız falan yok mu cidden komik ya, kime yapıyosunuz bu şovu anlamıyorum. Şikayet açmadığınız konu kalmamış, ki ssleri de yarım yamalak kesip başını eksik atmışsınız. Ki yine de iddia ettiğiniz kadar bi ihlal yok. Komiksiniz, ooc tek vasfı olmayan elemanların burda böyle resmi konuşmalara girmesi komik.

Dostum ucuza bir yerden uyuşturucu buldum, ve sonra biraz daha pahalıya satma kararı alıp para kazanmak istemiştim fakat yaptığınız roller o kadar berbattiki olay buraya geldi. İhlallerinde hepsinin fotorafı var zaten. Savunmanız bittiyse bitti diye belirtin ve şikayet sonuçlansın,  Şikayeti daha fazla kirletmenin bir manası yok. Sürekli yorum atıyorsunuz gereksiz.

#13 - 25.08.2025 20:52
Oyun parası kazanmak istedin herhalde? Gerçek hayatta asla böyle bir olay olmaz çünkü aşırı saçma. Bir de lütfen bak rica ediyorum admin triplerine girme, yok iste forumu kirletmeyin soyle yapmayın falan filan. Burası sikayet yeri tabii ki tartısıcaz kendimizi savunucaz normal değil mi? Tanıtım sayfası değil ki kirlensin. Adminlere yaptığınız şov bittiyse daha ileti atmayın sonuçlansın o halde.

#14 - 26.08.2025 05:08
K&A