Konu: Jamal Asaadel @Finx - Peter Vostrikov @shque | MİX  (Okunma sayısı 137 defa)

#0 - 23.08.2025 12:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jamal Asaadel  @Finx   -  Peter Vostrikov @shque

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görselde Mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görselde Mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
MİX - DM arayışı. - İllegal yasağı olan oluşuma agrasif. "Arkadaşlar oluşumuz diye geziyorlar."

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, iki gün önce gantonda duruyordum Peter Vostrikov isimli şahıs yanıma geldi ve bana burası benim bölgem diyerek saldırdı ve yaralı konumuna düşürdü. Şikayet açtım ve işlem gördü ek olarak bir şikayeti daha vardı toplam 1300 küsür dakika jail yedi. Bu süre içerisinde şahısın jailden çıkması ve olayı arkadaşlarına anlatması mümkün değil. OOC şekilde arkadaşlarına oluşum tanıtımından hood bölgemizi söylemiş ve olayı anlatmış. Şahıs zaten Olmayan oluşuma bölge sahipleniyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Mix yaptığının kanıtı. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175456.0
Benim açtığım şikayet. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175415.0
Arkadaş olduklarının kanıtı. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175414.0

Ek açıklamalar(varsa): Gerekli cezayı almalarını istiyorum İLLEGAL yasağımız var diye dokunmuyoruz sonra suçlu biz çıkarız.   

#SuçaSürüklenenÇocuk
« Son Düzenleme: 23.08.2025 12:26 ESKİYA_El_Pasha »

#1 - 23.08.2025 12:43
Şunu diyeyim burada erkeklik taslaman işe yaramaz, dokunsanız bile sökmez bu bir. Şöyle ki ben o olayı yaşadıktan sonra Jamal karakteri ile iç görüsme yapıp olayları anlatabilirim sizin yaptığınız OOC kin. Ben cezamı yemişim daha ne üsteliyorsun? Komik olan da şu ki birliğiniz tamamen troll bir oluşum her neyse. Savunmam bu şekilde iyi roller.  :vice:
« Son Düzenleme: 23.08.2025 12:46 shque »

#2 - 23.08.2025 12:46
Şunu diyeyim burada erkeklik taslaman ile yaramaz, dokunsanız bile sökmez bu bir. Şöyle ki ben o olayı yaşadıktan sonra Jamal karakteri ile iç görüsme yapıp olayları anlatabilirim sizin yaptığınız OOC kin. Ben cezamı yemişim daha ne üsteliyorsun? Komik olan da şu ki birliğiniz tamamen troll bir oluşum her neyse. Savunmam bu şekilde iyi roller.  :vice:

Tekrardan selamlar. Dostum Mix yaptığınız ortada bana kanıt görüntü sun veya Admin logalrı incelesin aranızda böyle bir konuşma geçtimi görelim hesaplarıma göre sen 2 gündür jaildesin ve OOC anlatım dışında hiçbir şekilde bilgi veremezsin JAİLDESİN!

#SuçaSürüklenenÇocuk

#3 - 23.08.2025 12:47
Şu an sadece kahkaha atıyorum komik adamsın şikayet açmak için açıyorsun. IC sıkışınca OOC açık arıyorsunuz.  :garip:

#4 - 23.08.2025 12:50
Şu an sadece kahkaha atıyorum komik adamsın şikayet açmak için açıyorsun. IC sıkışınca OOC açık arıyorsunuz.  :garip:

Sensin kesersin biçersin korkutursun sıkarsın öldürürsün lütfen bana zarar verme.
Pekala sevgili suça sürüklenen arkadaşım peki aşşağı kısıma eklediğim görsel ne? MİX değilmi bu şimdi?

Mix yaparak arkadaşıma ait olduğunu bilmediğin 0 Kilometre aracının tekerini patlatman.

« Son Düzenleme: 23.08.2025 12:54 ESKİYA_El_Pasha »

#5 - 23.08.2025 12:52
Kanka adam zaten troll gördüğün gibi motor çalıp car dm atıyor pd önünde Noon dm giriyor. Garip adamsın, gerçekten.

#6 - 23.08.2025 12:56
Kanka adam zaten troll gördüğün gibi motor çalıp car dm atıyor pd önünde Noon dm giriyor. Garip adamsın, gerçekten. Lastik olayı da siz o Premier ile sokağa geldiniz siz sanırım q veya afk attınız bende patlattım bu tamamen IC durum

#7 - 23.08.2025 13:00
Kanka adam zaten troll gördüğün gibi motor çalıp car dm atıyor pd önünde Noon dm giriyor. Garip adamsın, gerçekten. Lastik olayı da siz o Premier ile sokağa geldiniz siz sanırım q veya afk attınız bende patlattım bu tamamen IC durum

İnsanların Trol olduğuna senmi karar veriyorsun? Ben adamın trol yaptığını göremiyorum ve dediğim gibi attığım görüntüdede mevcut araç 0 Kilometre bize ait olduğunu nereden öğrendin? içine binip chatte çıkan yazıya göremi hareket ediyorsun?

#8 - 23.08.2025 13:01
Kanka harbi komik adamsın ne rol bilgisi var ne başka bir şey iyi günler.

#9 - 23.08.2025 15:59
ben ne yaptım hala bilmiyorum.