Konu: Geri çekildi  (Okunma sayısı 113 defa)

#0 - 22.08.2025 20:16
Geri çekildi
« Son Düzenleme: 23.08.2025 21:31 Rock58 »

#1 - 22.08.2025 20:47
Bilmiyordum diye birşey yok dostum ilk oynadıgımızda sana ben belirttim bunu, bende suan çift attığımızı bilmiyordum desem olurmu olmaz? birde iade kısmına İşyerini ve 550k mı demişsiniz /do da yanlıslıkla yazmıstım onu kurnazlık yapmaya calısıyorsun? Eğer bir sorun varsa karşılıklı şikayet var. Aynı cezadan iki oyuncuuda alır yada karşılıklı şikayetle sonuçlanır. Bana farketmiyor. İlk o vermedi parayı sonrasındada ben oynadım tekrar ben vermedim sonuçta o aynısını yapabiliyor. İhlale ihlalle karşılık vermememem gerekti birtek bunu biliyorum. Benim açtığım şikayet linki:  https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175444.0

Kişiyede fazla koyucağını zannetmiyorum fakat "KİŞİNİN OOC SİCİLİNİ GÖZ ONUNDE BULUNDURARAK), arada banada olan oldu gibi. Bir hırs yüzünden. Beni teşvik edende o bu göze alınarak sonuçlanırsa güzel olur :)

#2 - 22.08.2025 20:49
Tarafımca daha fazla ileti gelmeyecek. Gelmesinede gerke yok gibi işlem uygulanıcaksa ikimizede uygulansın. Benim tarafım karşılıklı şikayet olması olur oda ceza almaz. Alınırsa kişininde zaten dolandırıcılık yaptığı benim şikayetimde görülüyor.

#3 - 22.08.2025 20:52
İlk oynadık diyorsunda oyun bile değildi brat, orada çift atacağını düşündüm tek atınca şaşırdım ve ben atmadım sonrasında şikayet açaağım dedim dedm açabilirsin sorun yok ve sonra pm'den bana yazdı çift atmak istiyorsun gel atalım çift atalım dedi ve attık kazandık burada ikimizinde ceza yemesine gerek yok haksız kimse admin inceleyip haksızın cezasınıda vermesini bilir ben birde ya işyerini 1662 ver yada 550k ver onu dedim ikisini birden demedim beni yanlış anlamışsın

#4 - 22.08.2025 21:22
Tek atıcağımı yukarda belirtitm sende kabul ettin zarlarım yuksek gelincede reddettin. , Tarafımca savunma gelmiyicek karşılıklı ihlaller var onlar goze alarak değerlendirilirse şikayet sevinirim.

#5 - 22.08.2025 21:27
1. Şimdi ben tek zar atacağız diye bir şey demedim  2. ise senin dedğin tek zarda sen sadece tek zar attın 3. bana pm attığınız zaman geldim do dan herşeyi belirttin bende kabul ettim ve orada ikimizde zar attık ve seninki 19 benim ki 21 çıktı  4. eğer haklı olsaydın ikinci oyuna ne gerek vardı?

Sonuçlanabilir @Mea @Gargantua

#6 - 22.08.2025 21:47
1.dede aynı şeyler gerçekleşmişti dostum, ihlalim yok diye birşey yok. Sana tek zar atıcagız dedim sonra bilmiyormuş ayaklarına yattın.

Şikayet sonuçlanabilir.

#7 - 22.08.2025 21:50
Ben tek zar atacağız diye birşey demedim benim düşüncem çift zardı ve tek zar atınca şaşırdım çift atmanı istedim ama inkar ettin şikayet açacaktın sözde ve sonrasında pm atıp tamam çift zar atalım dedin bende kabul ettim ve kazandım hakkım olanı istiyorum ve ceza almanıda istiyorum o kadar bence gerekli açıklamayı adminlere bırakalım.

#8 - 22.08.2025 22:22
Benim dediğimi onaylıyorsun ama o nasıl olucak? "Blacjkacj oynamıyorum kanka enayi tokatlama oyunu., Tek zar atarız. Senin cevabın :  o zaman 3 tane atıcağız.

Sen bizi salak yerine koyuyorsun galiba dostum?

#9 - 22.08.2025 22:35
İlkte kişi karşılıklı dolandırma diyorda ilkte haklıydıda ikinci seni dolandırmak için diyorda ikincisinde belki kazanırdı ozaman ne olacaktı parayı verip susacaktım kaybetti diye böyle davranıyor efendim.
« Son Düzenleme: 23.08.2025 20:53 Rock58 »