Konu: Darlene_Long  (Okunma sayısı 71 defa)

#0 - 22.08.2025 05:35

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Darlene_Long @Yanlzkurt2211

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5:30 22.08.2024

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İcc dolandırıcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şimdi biz bu arkadaşımızla bir el ben bir el o olarak kumar oynuyorduk yani o bir çalışan değil ama krupiyerlerin daha üstün olduğunu düşündüğü için bende kırmamak için kabul ettim yani şefkatle içtenliğimle kendisini öncesinde bana 50k atmıştı oynatmam için ben ise ona 10k attım sonrasında oynatması için ve sen neden 50k atmıyosun eşit değil felan dedi sonrada verdiğim 10 bini oynadı kaybetti ve kaçtı paramı geri istiyorum olay para değil dolandırması 20k birşey değil

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kumarhane benim sadece bir el ben 1 el o oynatacaktı

#1 - 22.08.2025 05:37
Maalesef eşit para vermediğin için oynatmıyorum kusura bakma paranı vermek zorunda değilim.

#2 - 22.08.2025 05:46
@Lalalala Yaşanan durumu daha açıklayıcı şekilde anlatır mısınız?

#3 - 22.08.2025 22:33
Şimdi ben krupiyerim ve bu arkadaş dediki bir el ben krupiyerlik yapayım bir el sen bende tamam dedim benim oynatmam için 50k verdi kazandım sonra onun oynatmasını için 10k verdim ben oda dedi sende 50k ver dedi sonra neyse oynatıyım dedi oynattı kazandım kaçtı olay bu vermek zorunda değilim diyor yani bir el ben bir el o krupiyer olarak oynatıyordu

#4 - 24.08.2025 17:47
Darlene_Long isimli karakter devamlı "Dolandırıcılık" ihlali kapsamında şikayetlere konu olması sebebi ile tamamen yasaklandı.