Konu: Oyuncu Şikayeti / Türkçe Terim [T.T] / Tariq Chapman / 08/21/2025  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 21.08.2025 23:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tariq Chapman / @KeremDemiryurek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/21/2025 10:47

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: T.T Türkçe terim.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kendisi ile bir roldeydik ve o rolde yenik düştüm ancak arkadaş bana rol içi hakaret ederken ibine tabili bir sözcük kullandı bir türkçe terimdir. Doğrusu İbne olacak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/dc3juiu

Ek açıklamalar(varsa): Gerçekten yanlış anlamazsanız Vice buralara kadar gitmiş olmamalı, arkadaşın Türkçe terim kullanmamasını hepimiz çok iyi biliyoruz ve bunun gibi insanlara daha iyi rol dersleri vermeliyiz ben ss lerimi yukarıya bıraktım sözü siz değerli yetkililerimize bırakıyorum. Gerektiği cezayı almasını arz ederim.  :sampanya:

« Son Düzenleme: 22.08.2025 11:49 Pink »

#1 - 22.08.2025 11:49
@KeremDemiryurek isimli kullanıcının savunması için 24 saat süresi bulunmaktadır.

#2 - 22.08.2025 11:59
ibine ve ibne ikisi de ayni kelimeler telaffuz farki vardir. simdi burada kelimenin kokune mi inelim.
ibne” kelimesi, Türkçedeki telaffuz kolaylığı sebebiyle araya bir i ünlüsü eklenerek “ibine”ye dönüşmüştür. Yani ikisi aynı kelime, sadece söyleyiş farkı var. O:-) bu arada kelime ingilizce de faggot, faggie, fag diye de telaffuz ediliyor.ic deki rolu kendine yediremeyip burada bos bir sebepten kin yapip sacma sapan sikayet olusturma
« Son Düzenleme: 22.08.2025 12:35 KeremDemiryurek »

#3 - 22.08.2025 12:38
Rol yaptığımız alan, discord / chitchat günlük konuşma dili olmamalıdır. Text Roleplay kurallarına uygun şekilde öncelikle "Türkçe/TDK" dil bilgisine bağlı kalmalı, olabildiğince kusursuz cümlelerle rolünüzü gerçekleştirmelisiniz. Türkçe terim olmayan bu kelimeyi kullanmanızda bir problem yok ancak hitap ve imla kurallarına uygun bir yazı dili kullanmalısınız, Tariq_Chapman isimli karakter cezalandırılacak.