Konu: 21.08.25 Eric_Nelson - Türkçe terim Ve NonRP  (Okunma sayısı 62 defa)

#0 - 21.08.2025 18:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Eric Nelson - @Muted

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @xxefeytxx @et yiyen çiçek

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim ihlali ve NonRP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş ile birlikte market caddesinde role girdik. Onun şapkasını rol ile alıp dene atıyorum. Başarılı oluyor ve rol böylece başlamış oluyor. Devamında ise (buraların sslerini almadım çünkü olayın büyüyüp böyle gideceğini düşünmedim, Relog atınca zaten sslerde gitmiş oldu.) beni dürtecek kelimeler ile GBI'da küfürler etmeye başladı. Hakaretler ile devam ettirdi. İşte sen kaç paralık adamsın vesaire gibi ithamlarda bulundu. Karakterimin yapısı gereği aşağılanmayı hoş karşılamadığı için şapkayı verirken, kaskı takıp kafasına rolsel bir şekilde vurdu. Yani orada gidip noob dm attığımız yok.

Devamında bu rolden sonra kendisi sinirlenmiş olacak ki bağırarak küfürler etmeye başladı. Baktığımız zaman küfür etmesi sorun değil, işin sonucusunda zaten kask ile vurmuşum bu konuda bir sorun göremiyorum zaten. Sorun kendisine pm attığım halde (ssde mevcut) hataya devam etmesi, ve "Orospu evladı" küfrünü bastıra bastıra söylemesi. Böyle küçük şeyler için şikayet açmam, karakterin leveli zaten düşük. Sonrasında fark ediyorum ki zaten 51 level hesabı varmış arkadaşın. Öyle olduğunu bilseydim hiç uyarmazdım zaten. En son SS'de de kahkaha spamlayarak NonRP'e ile karşılık veriyor.

Elimdeki ilk iki ss arkadaşın kendi ss'leri. Oradaki rolun ss'ini almadığım için yukarıda anlattığım olayların nasıl devam ettiğinin göstergesidir. Ancak kendisinin beni dürttüğüne dair ssler mevcut değil.

Attığım son üç SS'de "Orospu evladı" terimlerini bolca görebilirsiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Açıkcası kimseyi Jail attırmak peşinde değilim. Kendisine güzel bir rol dersi verilmesi gerektiğini, GBI'da kışkırtıcı hareketler ve küfürler yağdırmaması gerektiğini düşünüyorum. İyi forumlar.

#1 - 21.08.2025 18:32
mustafam doğru söylüyor, şahidim

#2 - 21.08.2025 18:36
Kişilerin günlerdir süren agresif rollerini yiyorum, istemsizce OOC sinirlenebilirim. Türkçe terim kullanmanın da bir rol acemiliği olduğunu zannetmiyorum. Türkçe terim olduğu doğrudur.  :manifdog

Daha savunmaya yapmayacağım, oraya gittiğim esnada onlara karşı bir tane agresif rolüm varsa eğer kesintisiz bir biçimde ekran görüntüsü atsınlar. Ben günler öncesine dair bir ekran görüntüsü bıraktım mesela. Keşke açtıkları şikayet misilleme niyetli olmasa. NT
https://cdn.discordapp.com/attachments/1408089744297955511/1408110036982566996/sa-mp-093.png?ex=68a88c2a&is=68a73aaa&hm=29acf462cdb2fc59f87f4faf6943c7a42586898105ba1b4d19debbcbe77e3328&

#3 - 21.08.2025 18:37
ben şahidim arkadaşa bu emoteyi vicemall'dada atmadım

#4 - 21.08.2025 19:10
Eric_Nelson karakteri yasaklanacak.