Konu: Drake Dwayne - Dolandırıcılık  (Okunma sayısı 102 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2025 18:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Drake_Dwayne

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS De bulunmakta.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Dolandırıcılık

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi taksiye biniyor, ardından taksi parasını vermeden kaçıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/l898mry

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin gerekli cezasını almasını arz ediyorum.

#1 - 21.08.2025 14:17
Yaptığım şeyden dolayı gerçekten çok üzgünüm ve böyle birşeyin kural ihlali olduğunu bilmiyordum. Arkadaşın sayesinde rol içerisinde bana pm den iletişim kurmak için yaptığımın yanlış birşey olduğunu anlattı kendisine burdan saygılarımı iletiyorum ancak pm den ben kendisine aramızda halletmeyi ve bu ve olacak bu gibi olayları forumlara uzatmaya gerek olmadığını düşündüm ama gördüğünüz  gibi arkadaşın bayağı bir zoruna gitmiş olmalı yanlış anlamayın kimseyi kışkırtmıyorum. Ben bu konuyu burada bitireceğim daha fazla savunma yapmadan sözleri siz değerli yetkililerimize bırakıyorum  O:-)

#2 - 21.08.2025 15:32
Şikayetle ilgili yapılan incelemede taksiye binip ücreti ödemeden araçtan uzaklaştığınız tespit edilmekte. Bu durum, kuralımızda açıkça yasaklanmış olan “Taksiye binip taksimetre ücretini ödememek” örneğine birebir uymaktadır ve dolandırıcılık olarak kabul edilir. Savunmanızda yaptığınızın kural ihlali olduğunu bilmediğinizi ve bu yüzden üzgün olduğunuzu belirtmişsiniz. Anlayış gösteriyoruz ancak kural bu konuda çok nettir ve bu tarz eylemler oyundaki rol dengesini bozduğu için kesinlikle yasaktır. Lütfen bundan sonraki süreçte bu tür davranışlardan kaçının ve sistemsel meslek altındaki karakterlerden hizmet aldıysanız bedelini mutlaka ödeyin. Bilginiz olsun, bu tür ihlaller tekrarlandığında daha ağır yaptırımlar uygulanabilir. Seviyenizin düşük olması ve yeni kayıtlı kullanıcı olmanız neticesinde ilk ve son defa yazılı ikaz olarak geçilecek bir uyarı olarak varsayabilirsiniz.