Konu: Michael Joy izinsiz rol ortasında ooc bölme.  (Okunma sayısı 146 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2025 17:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Micheal Joy @AnchUp

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Peter Vostrikov @shque

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20/08/2025 14:13

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzinsiz /b / OOC bölme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi aracımıza çarpıp olay çıkartmaya çalışıyor Peter Vostrikov karakteri ile husumetli zaten. Benim aracımda diye bize PIT atıyor olay çıkarıyor. Market Caddesi GB olduğundan dolayı oraya sığınıyor, bunun için gerekli şikayetler açılıp gerkeli savunmalar yapıldı zaten. Şu an olay role bağlı kalmayıp izinsiz OOC bölüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/ozfdegj

Ek açıklamalar(varsa): Gereken yapılsın.

#1 - 20.08.2025 17:24
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 21.08.2025 00:28
24 saat içerisinde savunmanızı yapın. @AnchUp

#3 - 21.08.2025 12:03
Güvenli bölgede agresif rolü onlar başlattı, sonrasında arkadaşlar 10 adet kişi çağırdı beni vice maldda sıkıştırdı,abilerini sikeriz dediler, sonrasında cocuk bıcak cıkardı, dedimki guvenlı bolge 3 kere /do dan spamladım sonrasında /bden yaptıgının yanlıs oldugunu soyledım
Referans: https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=175270.0
« Son Düzenleme: 21.08.2025 12:10 AnchUp »

#4 - 21.08.2025 16:33
Rolün her zaman devam ettiği unutulmamalı ve kural ihlali varsa bile o anda rol bölünmemelidir. Rolün bölünmesine bağlı olarak çıkacak tartışmalar da ortak nezaket kuralını ihlal edecektir. Rol bittikten sonra ihlal varsa forumdan oyuncu şikayeti oluşturmalı ve burada da ortak nezaket ilkelerini korumalısınız. Bahsi geçen güvenli bölge ihlalleri kapsamında referans gösterilen şikayet halihazırda sonuçlandı ve her iki tarafta cezalandırıldı. Ek bir şikayette cezalandırma yapılmayacak, Micheal_Joy karakteri gelecek rollerinde oyun dışı kanalları bölerek müdahaleler gerçekleştirmeye devam etmesi durumunda bu şikayet hakkında referans alınarak daha yüksek sürelerde yaptırım uygulanacak.