Konu: ıshaq baldwin | bunny  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 20.08.2025 15:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: IshakBaldwin @ESKİYA_El_Pasha

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Görüntülerde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Bunny

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video da da görüldüğü üzere arkadaş video boyunca bunny yaparak ilerliyor cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/c9n9ap

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 21.08.2025 00:37 Luis_Andrew »

#1 - 20.08.2025 22:12
İhlal göremiyorum.

#2 - 21.08.2025 00:29
Kanıtları yenileyin. @Luis_Andrew

#3 - 21.08.2025 00:37
Kanıtlar yenilendi.

#4 - 21.08.2025 02:38
Etrafta kime yok kayıt bana ait, seni burada ne rahatsız etti anlamadım arkadaşım? OOC kinle şikayet açmanın bir anlamı yok.
Temiz sicilimin kirlenmesini istemiyorum yöneticiden insiyatif bekliyorum.

#5 - 21.08.2025 02:44
Etrafta birinin olmaması senin ihlal yapabileceğin anlamına gelmiyor.

#6 - 21.08.2025 16:36
Bahsi geçen kanıtın bir geçerliliği bulunmasa da ( hud ve tarih anlaşılabilir değil ) şikayete konu olan oyuncunun ihlalini inkar etmemesi neticesinde kanaat gerçekleştirilecek, @ESKİYA_El_Pasha isimli kullanıcı için bilgilendirme; sunucu içerisinde toplu alanlarda, diğer oyuncuların veya adminlerin gözleyebileceği alanlarda roleplay her zaman devam eder. Bu sebepten çevrenizde kimse yokken yaptığınız ihlallerden ceza almayacağınızı düşünmeyin. Rol her zaman devam eder. Bu şikayet kapsamında bir insiyatif uygulanacak cezalandırma yapılmayacak ancak gelecekte bu tarz durumlara konu olmanız durumunda insiyatif tanınmayacak. Kurallara riayet ederek roleplay evreninde uygun şekillerde karakteriniz ile bir noktadan bir noktaya ilerleyin.