Konu: Tyrone Qubalas, Ortak Nezaket. [18.08.2025]  (Okunma sayısı 108 defa)

#0 - 20.08.2025 07:20

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tyrone Qubalas @Noires

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.08.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ortak Nezaket

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş vurulduktan sonra /pm kanalı üzerinden attığım kanıttaki gibi rahatsız edip "sorunlu musunuz?" tarzı bir cümlede bulunuyor, hakaret ediyor kısacası. Yeterki kadar sinirimi bozdu, ilgilenirseniz sevinirim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaştan yeterki kadar rahatsız oldum, gerekli cezayı almasını istiyorum.

#1 - 20.08.2025 10:56
Orada yaptığınız rolden kaynaklı sordum onu, bir hakaret olarak anladın galiba ben sadece sorunlu musunuz diye sordu sordum yani. Evet ya da hayır diyecektiniz, tabi yetkililere kalmış bir şey bu. Açtığım forumda da zaten saçma rolünüzden dolayı jail yediniz. Bu arada attığın ss te ''mal mal'' demişsin o da türkçe terime giriyor, onun hakkında işlem uygulanırsa da sevinirim. Herkese iyi forumlar hepinizi seviyorum <3
« Son Düzenleme: 20.08.2025 10:58 Noires »

#2 - 20.08.2025 18:49
mal malın neresı türkce terim yaw  :garip:

#3 - 20.08.2025 23:32

#4 - 21.08.2025 17:18
Oyun dışı kanallar üzerinden diğer oyuncuları kışkırtacak, hakaret edecek ya da küfürler biliyorsunuz ki Ortak Nezaket kural ihlaline girmekte. Burada bahsi geçen cümle " sorunlu musunuz siz " cümlesine evet ya da hayır şeklinde dönüt verilecek ve konu kapanacak gibi bir atmosfer bariz şekilde yok. İnsanlar ile PM üzerinden bu şekilde konuşamamalısınız ve konuşamazsınız, diğer bahsi geçen ihlal için ek bir şikayet iletisi altında işlemlerinizi yürütebilirsiniz, ele alınan konu olan Ortak Nezaket kapsamında Tyrone Qubalas caydırıcı bir minimal sürede ceza alacak.