Öncelikle inceleyen admine sabır diliyorum. Şikayette kanıt dışında her şey var.
Nick Finnegan ile hiçbir tanışıklığım bulunmuyor, hatta aynı kişi birkaç dakika sonra hoodumuza bir tür hız hilesi ile girip bütün araçları dağıttı ve hepimizi ezdi. Belli ki troll ve hile kullanıcısının tekinden fazlası değil. Her neyse, dediğim gibi onunla bir alakam yok zaten. Size olaya nasıl karıştığımdan bahsedeyim, aslında istemesem forum adımı da vermezdim, çünkü kendisi forum adımı pm yoluyla benden istedi. Ama ben verdim, çünkü bir ihlalim olmadığını biliyorum.
Ben olaya Jesus Preston karakterinin karışması ile dahil oldum. Karşımda Jesus'un kavgaya girdiğini gördüm ve bende ona destek çıktım. Karakterlerimiz epey bir yakın, ve rol tamamen IC yollarla gelişti. Normal şartlarda biz 400 Hub içinde rol yapıyorduk, daha sonra dışarı çıktığımızda kavga olduğunu gördük. Arkamı döndüm ve tekrar olay yerine baktığımda Jesus da kavgaya karışmıştı. Bende onu yalnız bırakmayıp katıldım. Bu arada yazarken fark ettim, şikayeti açan arkadaş olayı da anlatmamış, neyse benden dinlemiş oldunuz

Bakınız rolü ilk başlatan tarafta onlar.
Şikayeti açan arkadaşımızın benden önce düştüğünün kanıtı, bundan sonra zaten savunma yapmamın gerektiğini sanmıyorum ama devam edeceğiz.
Bana RK'dan bahseden arkadaşımızın RK durumunda iken sarf ettiği naçizane sözleri;
Hız kesmeden devam ediyorum foo', en iyi agresif zenci rolü yapan ödülünü takdim etmeliyiz kendilerine.
Üstüne üstlük sıkıcam, kesicem gibi kısaltmalar Manifesto'nun duyurusu ile yasaklanmıştı ve Türkçe Terim kapsamında değerlendiriliyordu en son. Eğer kuralda bir değişiklik olup da ben kaçırmadıysam, bu ssler bazında arkadaşların yaptığı tüm ihlallerden ceza almasını istiyorum.
BİTTİ Mİ?! ELBETTE HAYIR!
Brawl rolünde silah çekmek, Deathmatching kısacası;
Burası hit yediğim yer.
Bu da ateş ettiğinin göründüğü yer.
Adı görünüyor, aynı skin. Bu arkadaş sanırım. (Maskeli 54349)
Buraya kadar henüz hiç düşmedim, bu arkadaş bana RK'dan bahsediyor. Birlik olarak ihlal yapıyorlar gördüğünüz üzere, arkadaşa PM üzerinden "Bir akıllı sen misin?" diye sormuştum. Sözümün arkasındayım, bir akıllı kendileri sanıyorlar.
Arkadaşın kendi yaptığı RK ihlallerine gelelim şimdi, CarJack ile başlıyor;
Hareket halindeki aracın üzerine çıkıp arabaya vuruyor, süperman sanırım;
Vurmaya devam edip beni düşürdüğü kısım bu da;
Şu an şehir dışında olduğumdan ssleri video kaydından alıp alıp atıyorum, normal şartlarda direkt videoyu atardım ancak internetim sınırlı olduğundan harcamak istemedim. Zaten her şey net bir şekilde görünüyor. Aslında videonun devamı da var ama bunlar bizi aklamak için yeterli olur. Savunmam ben ve Jesus Preston adınadır, Nick Finnegan ile bir alakamız yoktur. Eğer sabaha şikayet sonuçlanmamış olursa belki videonun devamındakileri de atarım. İyi geceler tatlı rüyalar.