Konu: Jackie DePalma - Retarded Roleplay  (Okunma sayısı 233 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.08.2025 11:37

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jackie DePalma - https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=16

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.08.2025 - 00.54

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
3.9. Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.
- Karşınızdaki oyuncuyu bariz bir şekilde hataya sürükleyecek kadar baskı kurmak.
-Sürtüşme yaşadığınız karakterlere IC kanallar üzerinden; "ez, yat" gibi roleplay kavramına sığmayacak kelimeler kullanmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Malibu şirketinde rol yapıyorum, o gece yine bir açılışta rollerken şikayet ettiiğim kişi rolde hiçbir dayanağı olmamasına rağmen bana agresif tutum sergilemeye başladı. Bana sorduğundan emin olmak için kime dedin diye ekstra sordum, bana söylediği de kanıtta görünüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/qj9q5os

Ek açıklamalar(varsa): Şu tarz küçük şeylere şikayet açan biri asla değilim fakat bu şekilde polat alemdar tarzı yapılan roller sunucunun kalitesini fazlasıyla düşürüyor, o olaya ben cevap versem işin sonu ya brawl ya da silah patlaması. Ve bunun da hiçbir sebep yokken yapılması ayrı bir sorun.

« Son Düzenleme: 19.08.2025 16:12 Miroglu »

#1 - 19.08.2025 17:33
Merhabalar, yaklaşık 4 yıldır Oyun Yetkilisi ve FM Yetkilisi görevini üstlenmekle birlikte uzun yıllardır Valachi'de yönetim ekibi konumundayım. Bu tarz bir şikayet görmek ve savunma yapmak gerçekten utanç verici ama suçlanmışız. Kısa bir savunma yapayım. Arkadaş pek çok yerde iğnemele yapmış, onları görmezden gelip savunmama geçeceğim.

Arkadaş Malibu Adasından tekne ile bizi alıp karşı kıyıya götürecekti. Tam tekneye atlayacağım sırada gaza basıp karakterimin suya düşmesine sebep oldu ve olduğu yerde bıraktı. Kısa süre sonra gelip beni aldığında bu soruyu yönelttim. Karakterimin konumu gereği daha büyük tepkiler bile verebilirdim, vermişliğimiz var. Bu tarz bir şeyden zerre şüphelenmeyeceğim için ekran görüntüsü almadım fakat şahitlerim mevcut.

#2 - 19.08.2025 23:40
Ben seni orada düşürdüğümü falan görmedim, kaydım olsaydı kontrol edecektim fakat o sırada kapalıydı. Sen de biliyorsun ki bu söylemlerinin tamamı bir iddia ve kanıt olmadan yeterli savunma niteliği taşıyamıyor maalesef...

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#3 - 20.08.2025 00:42
Herhangi bir sorun görülmedi.