Konu: Maske 58360 Elias Vallenjo God+Frame falan  (Okunma sayısı 314 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2025 23:33
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @aliportal
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Damion Shabazz, Oakley Mournz
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hileyi köklemiş, olası bir ban durumunda Aslanadze birliğinin sıkıntıya girmemesi için de sistemsel olarka birliğe alınmamış, Aslanadze adına dm atıyor. God, silent, frame vb. açıp hoodumuza geldi. Sıktı sıktı düşüremedi, doğal olarak godundan dolayı biz de onu düşüremedik. Kendisinden çıkan kanları sayarsanız 6-7 hit yiyor. Ekstra olarak zaten sağ-sol yapmasından net bir framerate çıkarımı yapabiliyoruz. Zaten sivil olmasına rağmen de Aslanadze oluşumu adına savaşıyor, yasaklansın.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 15.08.2025 23:51
 :D
selam savunmamı şöyle kısaca geçeyim;
öncelikle silah sekmeni ve alanı da hesaba katarsak videoda da görüldüğü üzere 3 hit yediğim gözüküyor, çektiğim meth etkisi ile de zaten sağlığım 156'ydı senin attığın 3 hit ile zaten 36 kalan sağlığımdı. düşüremedikten sonra ardı arkası quit atıyorsunuz zaten  :-\
senin kendi kaydına gelirsek benden pek bir farkın yok galiba frame ile kendi kendini açık etmişsin, başka diyeceğim bir şey yok. İyi geceler.
« Son Düzenleme: 15.08.2025 23:53 aliportal »

#2 - 15.08.2025 23:55
+ olarak herhangi bir birlik üyesi değilim, Aslanadze'ye dair bir kanıtın varsa atabilirsin.

#3 - 16.08.2025 07:56
:D
selam savunmamı şöyle kısaca geçeyim;
öncelikle silah sekmeni ve alanı da hesaba katarsak videoda da görüldüğü üzere 3 hit yediğim gözüküyor, çektiğim meth etkisi ile de zaten sağlığım 156'ydı senin attığın 3 hit ile zaten 36 kalan sağlığımdı. düşüremedikten sonra ardı arkası quit atıyorsunuz zaten  :-\
senin kendi kaydına gelirsek benden pek bir farkın yok galiba frame ile kendi kendini açık etmişsin, başka diyeceğim bir şey yok. İyi geceler.

Frame kullanmıyorum, biraz akıllı olsaydın crosshairimden addon kullanmadığımı anlardın. Addonsuz oyunun çoğu hatası fixli olmuyor fakat fpse bağlı tırtıklı veya hızlı a d yapabiliyorsun, yetkili arkadaş addonu kaldırıp deneyebilir.

Gelelim god konusuna, net bir şekilde god kullanıyorsun çünkü iki kişi sana sıkıyoruz ve 6-7 hit atıyoruz, ki ben üçten fazla hit atıyorum fakat stun yemiyorsun, bu hit yemediğin anlamına gelmiyor. (arkamda ki kişinin de sıktığına dair kanıt atabilirim, ki o sıktığı zaman yerde kan çıkıyor)

Aslanadze konusu ise tamamen doğru, birlik lideriniz yarım akıllı olduğu için düştüğü gibi sağa sola bağırıp birlikte olmayan(hâli hazır da hile konusunu birliğe yansıtmamak için) birini gönderiyor, bu haftadan bu yana üst rütbeliler dahil çoğu kişi ban yedi Aslanadze'den, kaybedince kendilerine sahip çıkarmıyorlar maalesef. Diyecek söz yok, ha bu arada godla bile karşımda duramayacağın için bir sonra ki sefere sana başarılar diliyorum.
« Son Düzenleme: 16.08.2025 07:59 superstar »

#4 - 16.08.2025 08:57
meth çektiğine de hiç bir şekilde inanmıyorum, kandırmaya çalışma kimseyi. god kullanıyorsun basbaya. meth içtiğinin kanıtını da buraya atamayacağın hakkında iddiaya giriyorum, meth içmedin.  içmiş olsan bile yok öyle 6-7 hiti alacak bi met. sana tek sıkan video sahibi değil, ayni zamanda ben de sıkıyorum. üstünden çıkan kanları sandığımızda net olarak 6-7 sayılıyor
« Son Düzenleme: 16.08.2025 09:29 kral gokturk hukumsuz »

#5 - 16.08.2025 11:42
sabah sabah ygrastirdin beni, al sunu da

rol ssde de göründüğü gibi karakter aslanadze birliginde rolluyor. savas donemi oluşan/oluşabilecek hile yasaklamaları birliğin üstüne kalmasın diye karakter sivile çıkartılıp dm attırılıyor. gerek yok boyle kurnazliklara kimin kimlerden oldugunu biliyor zaten herkes.

#6 - 16.08.2025 19:53
Hem şikayeti açan hem de şikayeti yiyen karakterler Hile Kullanımı kapsamında yasaklanacak.