Konu: [15.08.2025] Timur Anjaparidze & Abby Gallagher - İhlaller Zinciri  (Okunma sayısı 352 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 15.08.2025 13:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur Anjaparidze - @baratheon  Abby Gallagher - @Exeasy

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: kanıtlar

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Multiaccount, Emotesiz Ateş, RK, Refuse RP, İllegal Kural İhlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlar ile savaştayız, bölgedeki herkes RK'lı. Bunu bilerek hooda geliyorlar, üstlerinde silahlar ile oturuyorlar vs. Abby isimli karakter on level, sivil ve deaglesi var. Multi oduğunu düşünüyorum, incelensin. Exeasy isimli arkadaşın forumundan yasaklanma geçmişine bakınca her şey belli zaten.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Aynı birlik oyuncularına açılan kim bilir kaçıncı şikayet, FM'nin duruma el atması lazım

« Son Düzenleme: 15.08.2025 13:50 ruzgra666 »

#1 - 15.08.2025 13:55
Merhabalar, hesabım çalınmış olabilir. Hesabımın şifresini bugün değiştirdim, loglar kontrol edilebilir. Mailden bahsetti bildirimi geldikten sonra baktım ve hesabımın şifresi değişmişti. Hesabı şuan kontrol altına aldım, Arkadaştan özür dilerim şimdiden gelecek cezaya karşı bir itirazım yoktur. İyi roller.

#2 - 15.08.2025 14:06
Merhabalar, hesabım çalınmış olabilir. Hesabımın şifresini bugün değiştirdim, loglar kontrol edilebilir. Mailden bahsetti bildirimi geldikten sonra baktım ve hesabımın şifresi değişmişti. Hesabı şuan kontrol altına aldım, Arkadaştan özür dilerim şimdiden gelecek cezaya karşı bir itirazım yoktur. İyi roller.

Alıntı
Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.

#3 - 15.08.2025 14:56
@baratheon 24 saat içerisinde savunmanızı iletin.

#4 - 15.08.2025 18:14

Alıntı
Platform olarak oyun ve forum şifrelerinizin yeterli şekilde güvenliğinizi sağladığımızı belirterek, oyun ve forum hesaplarınızın güvenliğinin size ait olduğunu unutmamalısınız.
Dostum amacım cezadan kaçmak değil zaten, biri hesabıma girmiş böyle bir şey yapmış bende şifremi değiştirip buraya böyle bir yazı bıraktım.

#5 - 17.08.2025 04:38

#6 - 17.08.2025 11:05

@Gargantua

noldu rüzgar çok mu kinlendin düşünce vermedi mi abilerin sana silah  ::)

#7 - 17.08.2025 12:38

@Gargantua

noldu rüzgar çok mu kinlendin düşünce vermedi mi abilerin sana silah  ::)

he sana kinlendim bro işim gücüm yok

#8 - 19.08.2025 08:03
yasaklanmış ka

#9 - 20.08.2025 00:43
K&A