𝙆𝙄𝙍𝘽𝙔 𝙅𝙊𝙃𝙉𝙎𝙊𝙉 𝙄𝙉𝙂𝙄𝙇𝙏𝙀𝙍𝙀'𝘿𝙀 𝙄𝙄
Kirby, Londra'daki evinde huzurlu bir sabah kahvaltı ederken telefonu çalar. Arayan, Mob-Alley'de yaşayan bir arkadaşı Carl'dır. Carl ona Mob-Alley'de yaşanan birkaç olay hakkında duyduklarını anlatır. Kirby duyduklarında şaşırır ve ardından konuşmayı bitirip telefonu kapatır. Ardından düşüncelere dalar. Annesi bu durumu fark eder ve sorar.
Carlotta(𝘒𝘪𝘳𝘣𝘺'𝘯𝘪𝘯 𝘢𝘯𝘯𝘦𝘴𝘪):"N'oldu oğlum, moralin düştü."
Kirby, annesine duyduklarını anlatır. Annesi ona kafasını dağıtmalı, birazcık kafa tatili yapmasını söyler. Ansızın ayağa kalkar ve konuşur;
Kirby:"Ben biraz yürüyüş yapıcağım." der ve evden çıkar.
Kirby, Lambeth Caddesi'nde yürümeye başlar. Yürüyüş yaparken kaçak puro ticareti yapan ve kaçak bir hayat yaşayan arkadaşı olan Hendrick'i arar.
(Telefon bir süre çalar, birkaç saniye sonra karşı taraf aramayı cevaplar.)
Hendrick:"Hey, Lucas! Nasılsın kardeşim?"
Kirby:"İdare eder William. Biraz kafa dağıtmaya ihtiyacım var, müsait misin?"
Hendrick:"Pekâlâ, yine aynı yerde buluşalım. Olur mu?"
Kirby:"Tamamdır geliyorum."
(Gerçek isimleri suçlu listesinde geçtiği için birbirlerine sahte kimlikteki isimleri ile seslenmişlerdir. Güvenlik amaçlı şifreli konuşmuşlardır.)
Kirby yürüyek Green's Bar'a gider. Oraya geldiğinde barın altında olan odaya kimseye görünmeden girer. Hendrick ve George orada keyif yapıyordur. Kirby onların yanına oturur.
Hendrick:"Anlat bakalım dostum, ne oldu?"
Kirby derine bir nefes alır ve ardından söze girer. Carl'ın anlattaıklarını bir bir anlatır.
George:"Ee... Ne yapmayı düşünüyorsun Kirby?"
Kirby:"Bir süre şu kaçak puro ticaretini durduralım. George sen bizimkileri aramaya devam et. Çabuk iletişime geçmeye çalış. Onlarla iletişim kurabildiğimizde burada suç faaliyetlerimize başlayalım. Sonrasına bakarız."
Hendrick:"Peki benden istediğin bir şey var mı?"
Kirby:"Var. Bende biraz para var ama ne kadar kalırım burada bilmiyorum. O yüzden sen yaptığın ticaretlere ve işlere devam et Hendrick."
Hendrick:"Tamamdır, Kirby."
George:"Peki sen ne yapacaksın?"
Kirby:"Bende size engel olan sorunları ortadan kaldıracağım. Beni gelişmelerden haber edersiniz sevinirim."
Hendrick:"Eski günlere geri dönüyoruz o halde. Özlemişim bunları."
Herkes hafif kahkaha atarlar ve mutlu olurlar. Eski dostlar tekrardan birlikte iş yapmaya başlayacaklar. Bir süre eski hatıralardan konuştuktan sonra dağılırlar. Kirby yürüyerek evine varır. Lambeth Caddesi'ne vardığında köşede bir yerde bir uyuşturucu satıcısını farkeder.
Kirby:"Ahbap neler satıyorsun?"
Uyuşturucu Satıcısı:"Birşey satmıyorum, sadece birkaç arkadaşımı bekliyorum."
Kirby:"Yalan söyleme, o lanet şeyden bende kullanıyorum. Hem satış yaptığın 5 mil öteden belli oluyor."
Uyuşturucu Satıcısı:"Olabilir, buradan fazla polis geçmez. Geçse bile farketmez."
Kirby:"Haklısın, bende bu işleri yapıyorum. Ama son zamanlarda polislerin denetimini arttırdığını duydum."
Uyuşturucu Satıcısı:"Gerçekten mi?"
Kirby:"Gerçekten dostum. Gel sana daha iyi yer göstereyim hemde biraz konuşalım."
Uyuşturucu Satıcısı:"Peki, sendeyim."
Kirby onu ıssız bir yere çeker. Ve konuşur:"Sen geç şuraya ben bir etrafı kolaçan edeyim."
Geldikleri ye bir inşaatttır. Kirby etrafa bakınır ve kimsenin olmadığından emin olur. Daha sonra sert bir şey aramaya başlar. Bir tane kolon için kullanılan bir demir sopa bulur. Onu alır ve arkasında gizleyerek satıcının yanına gider. Satıcı uyuşturucu kullanmaya başlamış ve elindeki uyuşturucuyu Kirby'e uzatır.
Uyuşturucu Satıcısı:"Alır mısın?"
Kirby arkasında gizlediği demir sopa ile satıcının yüzüne vurur. Satıcı yere düşer ve Kirby sopayla ona vurmaya başlar.
Kirby:"BİR DAHA SENİ BENİM SOKAĞIMDA UYUŞTURUCU SATARKEN GÖRMEYECEĞİM. ANLADIN MI?!" (Bu sözleri söylerken bağırmış ve satıcıya vurmaya devam etmiştir.)
Kirby ona vurmayı kesmiş, ayağıyla satıcının yüzüne basmıştır.
Uyuşturucu Satıcısı:"Anladım, ama benim büyüklerim bunu senin yanına bırakmaz." (Sesi zor çıkmış, kelimeleri telefuz etmede zorlanmıştır.)
Kirby, satıcının karnına bir tekme atar ve ardından konuşur:"Sen onlara de ki; eğer benim sokağımda uyuşturucu satmaya devam ederlerse veya bana zarar vermeye çalışırlarsa sana yaptıklarının daha beterini onlara yaparım." (Konuşurken; sesinde bir ciddiyet, bir kararlılık, bir korkusuzluk belli olur.)
Kirby elindeki sopayı bir kenara bırakarak oradan ayrılır. Evine gider ve elini yüzünü yıkayıp kıyafetlerini değiştirir. Salona geçip, TV izlemeye başlar. Kirby, tekrardan Birleşik Krallık'ta suç faaliyetine başlamıştır.