Konu: kieran drake nofuel.cs  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.08.2025 15:45
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kieran Drake @GhettoLifers
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik savaşındayız, arkadaşı ankesörlü telefondan arama yaparken görüyoruz ve yanına gidiyoruz. Tüfekle indiğimi emote ile belirtip, on foot duruma geçiyorum. Arkadaşa ateş açtığım sırada, inerken motorunu kapattığım araç bir anda hareketlenmeye başlıyor. Beni ezerek yoluna devam ediyor. Nofuel.cs kullandığı gayet bariz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): balon sanırsam patladı.

#1 - 11.08.2025 16:14
Öncelikle iyi forumlar :sampanya:

Arkadaşın açtığı şikayeti üzere nofuel.cs isimli cleo'yu oyun klasörümün içerisinde gördüm, sorun şu ki aktif olarak çalıştığım bir rap klibi projem var, kendi oluşturduğum sanal sunucuya giriş yapmak için iki adet gta kullanıyorum normalde hileden veya bu tarz şeylerden pek anlayan birisi değilim herhangi bir şekilce ooc olarak üçüncü partiden uyarı veya cezada almadığımı belirtmek isterim.

Arkadaşlar kusura bakmasın dikkat etmemişim, zaten videonun devamında bunu fark ettiğim için kaçmak yerine duruyorum.

bu da kanalımın linki:

#2 - 11.08.2025 16:15
ek olarak "balon patladı" tarzı ithaflarda bulunmazsak sevinirim dostum

#3 - 11.08.2025 16:33
Öncelikle iyi forumlar :sampanya:

Arkadaşın açtığı şikayeti üzere nofuel.cs isimli cleo'yu oyun klasörümün içerisinde gördüm, sorun şu ki aktif olarak çalıştığım bir rap klibi projem var, kendi oluşturduğum sanal sunucuya giriş yapmak için iki adet gta kullanıyorum normalde hileden veya bu tarz şeylerden pek anlayan birisi değilim herhangi bir şekilce ooc olarak üçüncü partiden uyarı veya cezada almadığımı belirtmek isterim.

Arkadaşlar kusura bakmasın dikkat etmemişim, zaten videonun devamında bunu fark ettiğim için kaçmak yerine duruyorum.

bu da kanalımın linki:

hayır durmadın, kaçmaya devam ettin ve vuruldun. boş yere yetkililerin aklını karıştırmaya gerek yok. motorun kapandığını zaten görüyordun(10 saniye boyunca), nofuel olduğunu unutsaydın araba yerinden oynadığı an aklına gelirdi ve dururdun. ayrıca, unutmak diye bir durum olmamalı? roleplay sunucusunda oynuyoruz ve herkesin eşit şartlarda olması gerekiyor. ben de birkaç dosya unuturum, sonrasında senin gibi yazarım ve kurtulurum. dediğim gibi, durmak gibi bir durum yok.

https://i.imgur.com/Ird1Gso.jpeg
https://i.imgur.com/RGxngpb.jpeg
https://i.imgur.com/8TA2vHx.jpeg
« Son Düzenleme: 11.08.2025 19:18 guxway »

#4 - 11.08.2025 17:23
Alıntı
boş yere yetkililerin aklını karıştırmaya gerek yok.
nofuel.cs olduğunu kabul ediyorum zaten dostum, yetkililerin aklını karıştırmak gibi bir amacım yok.

Ayrıca savunma esnasında unuttuğumu falan söylemiyorum, kimse hatasız değildir.

Alıntı
nofuel olduğunu unutsaydın araba yerinden oynadığı an aklına gelirdi ve dururdun.
Üç silahlı kişi (düşman olduğumuzdan haberim bile yok) biranda sana ateş açarsa o anda açıkcası üstünde yazan 3 saniye bile durmayan bir emotu fark edemedim.
Alıntı
roleplay sunucusunda oynuyoruz ve herkesin eşit şartlarda olması gerekiyor.
evet, dediğine katılıyorum fakat "eşit" şartlar diyorsun fakat forumuna bakıldığında Hile, god, bug abuse, c-bug tarzı dediğin "eşit" olma durumunu birçok defa ihlal ediyorsun madem eşitlikten söz ediyorsun arkasını doldursan daha iyi olurdu ki c-bug'un benim bildiğim kadarıyla yapılmasını engelleyen bir sistem var üçüncü parti yazılım kullanılmadan nasıl yaptın anlamış değilim.

Alıntı
ben de birkaç dosya unuturum, sonrasında senin gibi yazarım ve kurtulurum.
bu senin bileceğin olay dostum ben böyle yaptığımı söylemiyorum.

Neyse, şikayetin konusu farklı dediğim gibi fark etmemişim, sonuçta oyun oynuyoruz başta dediğim gibi hileden pek anlayan birisi değilim bulunan o cleo'yuda temizledim.

#5 - 11.08.2025 17:59
Alıntı
boş yere yetkililerin aklını karıştırmaya gerek yok.
nofuel.cs olduğunu kabul ediyorum zaten dostum, yetkililerin aklını karıştırmak gibi bir amacım yok.

Ayrıca savunma esnasında unuttuğumu falan söylemiyorum, kimse hatasız değildir.

Alıntı
nofuel olduğunu unutsaydın araba yerinden oynadığı an aklına gelirdi ve dururdun.
Üç silahlı kişi (düşman olduğumuzdan haberim bile yok) biranda sana ateş açarsa o anda açıkcası üstünde yazan 3 saniye bile durmayan bir emotu fark edemedim.
Alıntı
roleplay sunucusunda oynuyoruz ve herkesin eşit şartlarda olması gerekiyor.
evet, dediğine katılıyorum fakat "eşit" şartlar diyorsun fakat forumuna bakıldığında Hile, god, bug abuse, c-bug tarzı dediğin "eşit" olma durumunu birçok defa ihlal ediyorsun madem eşitlikten söz ediyorsun arkasını doldursan daha iyi olurdu ki c-bug'un benim bildiğim kadarıyla yapılmasını engelleyen bir sistem var üçüncü parti yazılım kullanılmadan nasıl yaptın anlamış değilim.

Alıntı
ben de birkaç dosya unuturum, sonrasında senin gibi yazarım ve kurtulurum.
bu senin bileceğin olay dostum ben böyle yaptığımı söylemiyorum.

Neyse, şikayetin konusu farklı dediğim gibi fark etmemişim, sonuçta oyun oynuyoruz başta dediğim gibi hileden pek anlayan birisi değilim bulunan o cleo'yuda temizledim.
evet newbie oyuncu olduğunu daha ne kadar belli edebilirdin bilmiyorum, 2022'de c bug koruması mı vardı dostum  O:-) sicilimi attığın için sağ ol, ben göremiyordum sanırım profilimde. aşırı bozdun beni  >:( her neyse, daha fazla kirletmeyelim. sildiysen tamam, sonuçlanmasını bekleyebiliriz. bir daha unutmazsın ve olur biter, ders olsun.

#6 - 11.08.2025 18:03
iyi masuma oynuyorsunuz, iyi. umarım bu adam gerektiği cezayı alır

#7 - 11.08.2025 18:28
Sonuçlanmasını bekleyelim, şikayet ile alakası olmayan kişilerde yorum yapmazsa sevinirim.

#8 - 12.08.2025 01:00
Kieran_Drake karakteri 3.parti yazılımdan işlem görecek.