Konu: DM + Trolling + Non RP - Tavell Pitts, Tyresse Oneal  (Okunma sayısı 192 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2025 22:26

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @bSwoxy Tavell_Pitts , @Erisemezsiniz Tyresse_Oneal

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Jaymore_Jinzell, Lamar_Redish,

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/08/2025 22:10

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM + Trolling + Non RP + Multiaccount

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslarla bi rolümüz, görüşmemiz vs. hiç olmadı. Şahıslar Multiaccount kullanmasından şüphem var. Sunucuda dolandırıcılıktan ban yemiş kişiler ana hesapları, eskiden birliklerindeyken kullandıklarını biliyordum. Fakat farklı hesapları da olduğunu biliyordum. İsterseniz Multiaccount'u şikayet kısmından saymayabilirsiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi şahıslar Multiaccount yapan kişiler. Birinin önceki forum hesabını buldum. Bu kişiler dolandırıcılıktan sunucudan ban yemiş insanlar, farklı hesaplar ile geliyorlar. Bize sıkanlar birisi büyük ihtimal ile. Gereğinin yapılmasını arz ediyorum.
https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;area=summary;u=41019

« Son Düzenleme: 10.08.2025 23:12 Tequila »

#1 - 10.08.2025 22:28
şahitliğimi onaylıyorum

#2 - 10.08.2025 22:30
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 10.08.2025 22:54
Selamlar, ilk olarak multiaccount v.s gibi şeyler söz konusu değildir beni KYE ile karıştırıyorlar. Eğer ki böyle birşey olsaydı zaten ortaya çıkardı bahsi geçen sslerdede birşey göremiyorum. İyi roller, herhangi bir ihlalimin olduğunu düşünmüyorum.

#4 - 10.08.2025 22:55
Karakterim 41 seviye, 41 seviyeli bir karaktere multi  diyorsan sende sorun ararım dostum. Kanıtın varsa ek olarak multiden şikayet açabilirsin bekliyorum. Birlikteki arkadaşınız pm'den bana allah, kitap sövüyor bunu koymuyorsunuz öyle mi? Gerçekten garip insanlarsınız emek hırsızlığı yapıyorsunuz yapmayın. :)

#5 - 10.08.2025 23:01
VDS kullanan insanlar zaten, dünde discord'a gelip rahatsız ederiz gibi cümlelerde bulundular bu şahıslar. Video kaydı var, gerekirse atayım. Bu şahıslar sanalda rahatsızlık veren kişilerden başka insanlar değil, oyun içinde de ana hesapları ban yediği için yan çarlarda olan 3 5 silahla millete dm atıp çıkıyorlar. Ha eğerki bunlar o kişi değilse ki o da bir seçenek. Ben şüphemi sundum. Multiaccount sayılmayarak diğerlerini sayabilirsiniz şikayetime. Gerçi vds lerle afk bırakıp çıkıp çıkıp geliyorlar ama, neyse. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Daha da yazmayacağım.
« Son Düzenleme: 10.08.2025 23:08 Tequila »

#6 - 10.08.2025 23:06
VDS kullanan insanlar zaten, dünde discord'a gelip rahatsız ederiz gibi cümlelerde bulundular bu şahıslar. Video kaydı var, gerekirse atayım. Gereğinin yapılmasını arz ederim. Daha da yazmayacağım.
Rahatsız ederiz tarzı cümleleri kim kurdu merak ediyorum? VDS kullandığımı nereden çıkartıyorsun? Discorda gelen kim?

#7 - 10.08.2025 23:10
Karakterim 41 seviye, 41 seviyeli bir karaktere multi  diyorsan sende sorun ararım dostum. Kanıtın varsa ek olarak multiden şikayet açabilirsin bekliyorum. Birlikteki arkadaşınız pm'den bana allah, kitap sövüyor bunu koymuyorsunuz öyle mi? Gerçekten garip insanlarsınız emek hırsızlığı yapıyorsunuz yapmayın. :)
Bizim ekibimizde kimse allah, kitap vb. küfür etmez. Edeni de barındırmayız, kendinizle karıştırmanız komik bir durum. Kanıtın var ise buraya sunabilirsin.

#8 - 10.08.2025 23:15
Bizim ekibimizde kimse allah, kitap vb. küfür etmez. Edeni de barındırmayız, kendinizle karıştırmanız komik bir durum. Kanıtın var ise buraya sunabilirsin.

Ekibindeki adamları iyi tanıyamamışsın o halde. Az önce attığım dmden sonra YRB'liğinize şahit oldum. Dm attığım anda kitabıma, şahsi değerlerime hakaret eden insanlarsınız. Geçmişini az çok biliyoruz kankam. Ooc ticaret, ic ticaret. Ekstra şikayet yiyeceksin bu durumdan dolayı. :)

#9 - 10.08.2025 23:26
Bahsi geçen KYE ve Quashara olmadığınızı iddaa ediyorsunuz, o halde Rashad'ı nerden tanıyorsunuz diye sorarlar adama.Bu arkadaşların uzun süredir OOC kini devam etmektedir,Kişilerin VİCE ROLEPLAY adı altında sorunlu bir oyuncu karakteri olduğunu herkes biliyor,rol yapmaya çalışan bir birliğe böyle elemanların DM atması sunucu açısından kötü bir durumdur.Gereğinin yapılmasını birliğimiz adına arz ediyorum.