Konu: F5 unfreeze  (Okunma sayısı 501 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2025 14:09
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Nick_Wyatt @ @Heista
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'lerde her şey net.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birlik üyeleri bir çatışmaya girmiş ve üstünde olan m4 düştüğünde eline gelmemiş ve göğsüne gelmiş. Ayrıca başka bir kamera açısında bakıyor, bunlar yapılamaz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Net anlaşılması için bu şikayeti ekliyorum. https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174161.0

#1 - 10.08.2025 14:35
SAMP skin olayını bilen biliyor. Skin gelir gider ama silahın ilk defa böyle bir bugda göğüse geldiğini gördüm. @Pink sonuçlanabilir.

#2 - 12.08.2025 16:48
@Scealten VCPD birliği içerisinde bulunan yüksek rütbeli karakter için şikayeti inceleyecek.

#3 - 13.08.2025 02:07
Düştüğümde karakterimin atandığı skinin kemik id'si gözüktü ve geri gitti. Araç içerisinde düşürüldüğüm için her zaman olan SAMP skin olayı oldu, bu yüzden kameramı sağa sola çevirebiliyordum. Düştüğümde de şikayet için daha iyi ss almak için kameramı, isimleri daha net görmek için ''senin savunmasını yaptığın arkadaşlarına'' doğru çevirdim. Başka bir savunmam gelmeyecektir, iyi günler.

aynı olay benim arkadaşlarımın başına da geliyor sunucu genelinde bir bug bu.  8)

#4 - 19.08.2025 13:48
Bu herhangi bir bug gibi görünmüyor, aktif olarak kullandığınız bir unfreeze cleosu varsa dosyalarınızdan kaldırın. Bu sizi diğer oyunculara nazaran öne geçirir. Yaralıya düştüğünüzde etrafınıza bakmanız çok önemli değil fakat bir mülke giriş yaptığınızda giriş korumasını direkt geçebiliyorsunuz ve bu da sizi bir adım öne geçirir. Oyun dosyalarınızı yeniden kontrol edin ve sizi öne çıkartacak, yasaklı olan cleo, mod ya da asi gibi benzer dosyaları kullanmayın. @Heista

Karakter cezalandırılacak.