Konu: Daquan Dregbourne, Virgil McNeal, Maske 38106, Maske 37416 - DM & NON RP  (Okunma sayısı 227 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 10.08.2025 16:18
Çok uzaktan gördüğümüzü söylüyorsun, düşen memurun ters şeridinden geldin, zaten dibimize girmişsin ne anlatıyorsun? Ayrıca inan beni şu zamana kadar 1 dolar bile zarara sokacak bir şeye imza atmadın. Oyun oynuyoruz sonuçta kanka niye üzüleyim  :D

#11 - 10.08.2025 16:39
chatlogu sansürlemişsin telsiz mesajı varsa ic adamların chatine senin konuşmaların düşüyor zaten telefon kapalı olduğu halde birilerinin konumunu bulurken sorun yokta sizi düşürünce bu ağlama nedir anlayamadık vallahi pd rolünü meta harici yapamayan 2 3 lavuk millete şikayet açar olmuş kapat o pcyi

#12 - 10.08.2025 16:47
chatlogu sansürlemişsin telsiz mesajı varsa ic adamların chatine senin konuşmaların düşüyor zaten telefon kapalı olduğu halde birilerinin konumunu bulurken sorun yokta sizi düşürünce bu ağlama nedir anlayamadık vallahi pd rolünü meta harici yapamayan 2 3 lavuk millete şikayet açar olmuş kapat o pcyi
Bu bir oluşum şikayeti değil, şikayet ile alakanız olmadığı hâlde hakaret içerikli mesajlar yazmanızı anlamıyorum. Ayrıca sansürsüz hâlini ilgiliyi yöneticiye şikayeti açtığım esnada gönderdim.
önce kendimize bakalım: GösterGizle

#13 - 10.08.2025 18:22
merhaba arkadaşlarım savunmayı yapmış, benim sıktığım yeri göremedim ama sadece maskeliydim

#14 - 13.08.2025 17:45
Bu şikayette ele alınan konu bir başka vakanın çok kısa bir süre sonrasında yaşanan gelişmeler olarak değerlendirilebileceği için OOC olarak ele alınacak bir konu olmayacak. Nick_Wyatt isimli karakter aranan ve tehlike arz eden kişilere/araçlara yaklaşırken daha organize ve planlı hareket etmeli, bunun yanı sıra şikayete konu olan bütün karakter ilgili şikayette beyan edilen copbait tarzı eylemler için inceleme altında olacak, gelecekte bu tarz bir şikayet ile karşı karşıya kalındığında bu şikayet referans alınarak zemin ve neden olan gösterilen bu hareketler ihlal olarak nitelendirilecek. Kanıtların görselden ibaret olması ve yazılı olarak beyan edilen durumun anlaşılabilirliği ile vaka devamı gerçekleşen bir konu olduğu için DM kapsamında nitelendirilmeyecek.