Konu: Daquan Dregbourne, Virgil McNeal, Maske 38106, Maske 37416 - DM & NON RP  (Okunma sayısı 230 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.08.2025 13:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daquan Dregbourne, Virgil McNeal, Maske 38106, Maske 37416 - @samaverioo @ardafar129 @LaLa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10.08.2025 / 13:32

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM & NON RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet üst maddesinde bahsedildiği gibi saat 13:30 civarında birkaç tane CCTV geldi ve buna istinaden karakterim ile sahaya unmarked araç ile çıkış sağladım. Çıkış sağladığım sırada CCTV bölgelerine giderken, CCTV bölgesi olmayan bir bölgede -Idlewood ile Downtown'u bağlayan, Skate Park sol tarafındaki otoyol- şikayet ettiğim dört karakteri gördüm ve araç içerisindeki dört kişiden ikisinin maskeli olduğunu görünce kaçış sağladım. Bırakacağım ilk SS'te göreceğiniz üzere karakterlerden kaçıyorum. Karakterlere hiçbir şekilde dur ihtarı, telsiz, megafon ve başka bir şey vermemişim. Onlar için geldiğimi veyahut onları tetikleyecek hiçbir aksiyonum olmamış. Buna rağmen DM meraklısı arkadaşlarımız, kendileri ile hiç alakalı olmayan bir karakteri kovalıyor ve sebepsiz yere düşürüyor.

Savunmalarında, biz birkaç dakika önce başka polisi düşürdük o yüzden seni de düşürdük diyebilirler. Bu da tamamen saçma bir argüman olur, çünkü benim karakterim sizi görmüyor, siz benim karakterimi buluyor ve kovalıyor akabinde düşürüyorsunuz. Sizin ile hiçbir alakası olmayan; sizi kovalamayan, size ihtar vermeyen ve herhangi bir aksiyona girmemiş bir karakteri kovalıyor, düşürmek için düşürüyorsunuz. IC hiçbir bahane arkasına sığınamazsınız. Onun dışında, bir önceki düşürdüğünüz polis karakterini de aynı şekilde düşürüyorsunuz. Yanından maskeli bir şekilde geçiyorsunuz, polis siren yakıyor siz de düşürüyorsunuz. Bu ne demek oluyor, aklınız sıra kendinize siren açtırarak ufak bir bahane elde edip polisi düşürmek için kendinize sebep arıyorsunuz. Fakat bunun en başına gelecek olursak polis karakterini baitliyor, daha sonra onu düşürüyorsunuz. Kısacası bir önceki yaşadığınız olayda zaten tamamen roleplay işleyişine aykırı bir durum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
KANIT(tıklayınız)
KANIT(tıklayınız)

Ek açıklamalar(varsa): Mozaik atılmış kısımlar, polis olmayan karakterler tarafından mix yapılmasını önlenmesi için atılmıştır. PD loglarını içermektedir. Maskeli karakterlerin forum isim takibi, ilgili yönetici tarafından yapılabilir.

#1 - 10.08.2025 13:57
sizde iyi alıştınız unfreeze basmaya

#2 - 10.08.2025 14:01
Arkadaşların susturması olduğu için adlarına yazıyorum;

Zaten kendin yazmışsın "13:30 civarında birkaç tane CCTV geldi" CCTV düşmüşüm üstüne unmarked aracın ile üstümüze üstümüze geliyorsun. Üstüne sen gelmeden tam o dakikada polis ile bir çatışmaya girmişiz. Ayriyeten KOD0 verdi ilk düşen polis, chatin blurunu kaldırırsan orda gözükür her şey. Ve daha sonrasında olay yerinde düşen adamımızı almak için geri geldiğimizde sen geliyorsun, karakterinin dedektif olduğu zaten illegal oluşumlar tarafından biliniyor. Ve aracı sürerken üstünde M4 gözüküyor, bize sıkarsan ve eğer ki yaralıya düşürürsen silahımızı alacağını bildiğimiz için sana da ateş açıyoruz.

Ayriyeten eklemek istiyorum. Yere düşen biri öyle bir kamera açısında bakamaz ve silahı göğsünde tutamaz. İlla eline gelmek zorundadır.

#3 - 10.08.2025 14:34
Şikayet edilen 4 hesaptan sadece 1 tanesinde susturma mevcut, diğer arkadaşlar savunmasını yapabilir. Onlar savunma yapana kadar karşı bir cevap verilmeyecektir.

#4 - 10.08.2025 14:37
ic ooc avukatlarıyım. Bu üslup ne? Hepsi adına savunmalarını gerçekleştirdim ve arkadaşlarımın hakkını arayacağım. Aradığımız hakkı da bulacağız.

#5 - 10.08.2025 14:38
ic ooc avukatlarıyım. Bu üslup ne? Hepsi adına savunmalarını gerçekleştirdim ve arkadaşlarımın hakkını arayacağım. Aradığımız hakkı da bulacağız.
MA olan arkadaş foruma girerse ıp logu düşer diye mi yoksa?

#6 - 10.08.2025 14:39
MA olan arkadaş foruma girerse ıp logu düşer diye mi yoksa?
Ne anlatıyorsun? Farklı mecralarda hakkımızı arayacağız.

#7 - 10.08.2025 15:11
İyi günler, zaten bizim yerimize savunma yapılmış hala ne duymak istiyorsun anlamadım. CCTV düştüğünü söylüyorsun, ayrıca düşen memur arkadaşın kod0 verdi. Bizim memuru düşürdüğümüz an hemen orada beliriyorsun, üstünde M4 var, buda bizim için bir tehdit oluyor ve düşüyorsun.
Nick karakteri dedektif rolünü iyi yapmış olsaydı, tabiki IC seni tanımazdık ve ateş açmazdık, ama sokakların ortasında 7/24 kamera modu ile izlediğiniz için illegal oluşumlar tarafından bilinen bir yüzsün.

#8 - 10.08.2025 15:22
Dedektif olan bir karakteri tanıyor olmanız, kötü bir dedektif olduğu anlamına gelmez. En azından sizin dünyanızda bu nasıl bilmiyorum. Karakterimin ve olduğum rütbenin gizlenme gibi bir amacı yok, sonuçta ajan değilim. Karakterimi tanımanız oldukça normal, sizi üzecek birçok şeye imza attım çünkü. Karakterimi tanıyor olmanız, direkt olarak ateş açacağınız anlamına gelmiyor. Size herhangi bir dur ihtarı, megafon ve türevi bir ihtarda bulunulmadan karakteri çok uzaktan -nasıl oluyorsa artık- görüp direkt olarak üstüne rushlayıp ateş ediyorsunuz. Söylediklerimin aksini iddia edecek kanıtınız varsa buyrun.

#9 - 10.08.2025 15:32
Videon varsa atarsın. Açtığın şikayetin mantığı o zaman olur belki.
« Son Düzenleme: 10.08.2025 15:33 pasha unconquerable »