Dwayne Mills misin sen? Önce kendi şikayetlerinin savunmasını yap sonra başkalarının savunmasını yaparsın. Benim kanıtımda yanımda yakınımda çevremde kimse yok. Sadece Richie adlı karakter ve arkadaşlıar var. Benim arkadaşım birini vursa ve arabası yoksa bende onu almaya gidebilirim? Dwayne Mills'in savunmasını bekliyorum.
Böyle konuşmana hiç gerek yok, Dwayne Mills karakteri bizim birliğimizin üyesi ve ben onun R18 rütbelisiyim. Dolayısıyla onun adına savunma yapmaya oldukça hakkım olduğunu düşünüyorum ki öyle zaten. Dwayne Mills karakteri senin arkandan içeri girdi ve sende kapıyı kilitledin içerde fight verdiniz. IC bir şekilde sana yaklaştı ve karakterin Dwayne Mills karakterini tanımadığı için, onun
savaşta olduğunuz birlikten olduğunu düşünemediği için birşey diyemedi. Ardından içeride dönen birebir fight sonucu sen yaralıya düştün. Diğer arkadaşın yaptığı savunmaya ek olarak koyuyorum bunu, herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın.
Ek açıklama: Dwayne Mills karakterinin sahibi şuan tatilde ve savunma yapamayacak durumda olduğu için bu savunmayı yapıyoruz, teşekkürler.
@Fives in savunmasına ek.