Konu: Hood baskın ihlali-Emotesiz silah çekme-NonRP(Dwayne Mills)  (Okunma sayısı 217 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2025 04:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dwayne Mills

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda gözüküyor.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Hood baskın ihlali-emotesiz silah çekme-NonRP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş sanki 15 senelik arkadaşının yanına geliyor (Hey merhaba) diyor ve daha sonra bana bir şey sormak istediğini söylüyor ve ona müsait olmadığımı söylüyorum ve ardından arkamdan interiora giriyor ve kapıyı kilitliyorum. Arkadaş bir anda emote vermiyor ve silah çekip bir anda sıkmaya başlıyor. Tek başına hood basıyor ve emote vermeden silah çekip sıkıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/a/xyKK5tA , https://imgur.com/a/11pD9bK , https://imgur.com/a/NNRIanI

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın birliğiyle savaştayız ve arkadaşının yanına gelirmiş gibi hoodumuza benim yanıma geliyor ve arkamdan interiora girip emote vermeden beni vuruyor. (bunları yaparken tek başına) Kim düşmanının yanına tek başına gelip (Hey merhaba)diyip daha sonra işletmesine girip vurabilir? NONRP-hood baskın ihlali ve emotesiz işlemden ceza almasını istiyorum.

#1 - 09.08.2025 13:09
Bunları yaparken tek başına değil öncelikle onu belirteyim, biz dışarda kapıyı görecek şekildeydik ve onu üstünüze saldık. Zenci bir karakteri bizden olacağını sanmazsınız dedik ve böyle de oldu zaten. Hood baskın ihlali değil onu geçtik. Non rp konusunda ise r7 zenci karakteri üstünüze saldık ve arkadan izledik yanına geldiğinde tanımadın bile adamı, interiora girip seni vurdu.

#2 - 09.08.2025 15:11
Dwayne Mills misin sen? Önce kendi şikayetlerinin savunmasını yap sonra başkalarının savunmasını yaparsın. Benim kanıtımda yanımda yakınımda çevremde kimse yok. Sadece Richie adlı karakter ve arkadaşları var. Benim arkadaşım birini vursa ve arabası yoksa ben de onu almaya gidebilirim? Dwayne Mills'in savunmasını bekliyorum.
« Son Düzenleme: 09.08.2025 19:29 keep killing »

#3 - 09.08.2025 16:02
Dwayne Mills misin sen? Önce kendi şikayetlerinin savunmasını yap sonra başkalarının savunmasını yaparsın. Benim kanıtımda yanımda yakınımda çevremde kimse yok. Sadece Richie adlı karakter ve arkadaşlıar var. Benim arkadaşım birini vursa ve arabası yoksa bende onu almaya gidebilirim? Dwayne Mills'in savunmasını bekliyorum.

Böyle konuşmana hiç gerek yok, Dwayne Mills karakteri bizim birliğimizin üyesi ve ben onun R18 rütbelisiyim. Dolayısıyla onun adına savunma yapmaya oldukça hakkım olduğunu düşünüyorum ki öyle zaten. Dwayne Mills karakteri senin arkandan içeri girdi ve sende kapıyı kilitledin içerde fight verdiniz. IC bir şekilde sana yaklaştı ve karakterin Dwayne Mills karakterini tanımadığı için, onun savaşta olduğunuz birlikten olduğunu düşünemediği için birşey diyemedi. Ardından içeride dönen birebir fight sonucu sen yaralıya düştün. Diğer arkadaşın yaptığı savunmaya ek olarak koyuyorum bunu, herhangi bir yanlış anlaşılma olmasın.

Ek açıklama: Dwayne Mills karakterinin sahibi şuan tatilde ve savunma yapamayacak durumda olduğu için bu savunmayı yapıyoruz, teşekkürler. @Fives in savunmasına ek.
« Son Düzenleme: 09.08.2025 16:25 Wissas »

#4 - 09.08.2025 16:17
zenci karakterin 1 tane bile rol ekran görüntüsü yok, rolü yok. karakterleri anlatmamışsınız. girip şu adamı vur dediğiniz kısım yok.
zenci karakterin sırp birliğinde ne işi var?

#5 - 09.08.2025 16:21
zenci karakterin 1 tane bile rol ekran görüntüsü yok, rolü yok. karakterleri anlatmamışsınız. girip şu adamı vur dediğiniz kısım yok.
zenci karakterin sırp birliğinde ne işi var?

Öncelikle siyahi bir karakter bir sırp birliğine giremez diye birşey yok, onu unut.

Kendi birliğimizin oluşum tanıtımında bulunduğu üzere kişi rollere de geliyor.

#6 - 09.08.2025 17:19
Savunma yapmama gerek kalmamış, gereken savunmayı @Wissas & @Fives yapmışlar sağolsunlar. Ben şehir dışındayım ondan dolayı savunmamı kendi birlik arkadaşlarım yaptı, teşekkür ediyorum. İyi forumlar.

#7 - 11.08.2025 12:21

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#8 - 14.08.2025 00:58
Savunma yeterli görüldü.