Konu: Vladimir Nikolic silent aim  (Okunma sayısı 336 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2025 04:11
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir Nikolic @Viesta
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 09/03/2025 00.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Silent aim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:  Ak ile motosikletten indiğinde aynı hizadaki kaldırımda, aynı şekilde kafamızın gözüktüğü noktada ak mermilerini bir ip gibi hepsi kafanın aynı yerine olacak şekilde tutturuyor ki bu imkansız. ayrıca henüz vücudumdan bir nokta gözükmemişken duvarın arkasından bacaklarımdan vuruş sağlıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 09.08.2025 04:34
hem şikayet içerisine yüklediğim streamable videosuna bakın hem de benim youtube kanalına aynı pozisyona geçerek aynı şekilde tek kafasını bırakın kaşlarının üstü gözüken kafaya mermilerimin nasıl sektiğine dair bir video yükledim.

bu platformda hatta bu oyunda bir tek benim mi mermilerim dümdüz gitmiyor? nasıl beni bacağımdan vurabiliyorsun? nasıl her attığın sonuna kadar basılı tutarak, bas çek yapmadan saniyesinde kafamın aynı noktasını bulabiliyor?

#2 - 09.08.2025 08:39
hem şikayet içerisine yüklediğim streamable videosuna bakın hem de benim youtube kanalına aynı pozisyona geçerek aynı şekilde tek kafasını bırakın kaşlarının üstü gözüken kafaya mermilerimin nasıl sektiğine dair bir video yükledim.

bu platformda hatta bu oyunda bir tek benim mi mermilerim dümdüz gitmiyor? nasıl beni bacağımdan vurabiliyorsun? nasıl her attığın sonuna kadar basılı tutarak, bas çek yapmadan saniyesinde kafamın aynı noktasını bulabiliyor?

Dostum, silent dediğin olay bambaşka birşey. Ben orada özellikle eğiliyorum ki daha kolay vurayım seni, yoksa neden eğileyim? Arada karakterin ayağa kalkıyor zaten, bu sayede daha kolay vuruyorum seni, ayrıca zaten kafan gozukuyor orada yani eğilince tamamen kaybolmuyorsun zaten karakterin yine gozukuyor, ayrıca eğilerek sıktığın zaman mermilerin artık çok fazla olmasada düz gitmeye başlıyor, savunmam bu kadar.
« Son Düzenleme: 09.08.2025 17:13 Viesta »

#3 - 09.08.2025 08:45
En başta koşarak gelip oraya eğilmeye koşuyorsun zaten orada yiyorsun hasar, sen nasıl deagle silahı ile eğilip sıkmaya çalışıyorsan bende senin yaptığından farklı birşey yapmıyorum dostum arada tek tek arada tarayarak seni düşürdüm, çokta mucizevi birşey değil bu.

#4 - 09.08.2025 09:11
Duvar arkasından bacağıma sıktı demişsin yani bunları o kadar, bile bile söylüyorsun ki beni boş yere zor duruma düşürüyorsun bro, sen tam eğilirken bacağına mermi geliyor kendi videonu izlersen görürsün, hileci falan değiliz düzgünce vs döndürmeye çalışıyoruz ama zor.

#5 - 09.08.2025 09:27
vallahi şu platformda eski yetkili manwe dışında (bana forumda hakaret etmişti) kimseyle ne tartıştım ne de açılan şikayet altlarına uzun uzun yazılar yazdım.
oturup bir hit atıyorum, sen üç hit atıyorsun ve daha o esnada bacağımdan hasar alıyorum.
attığın mermiler ip gibi kafamdaki tek bir noktaya bariz bir şekilde geliyor ki videomda gözüküyor.
daha neye 26 dakika boyunca düşünüp kendimi zora sokacağımla ilgili mesaj alıntılıyorsun?

#6 - 09.08.2025 09:37
vallahi şu platformda eski yetkili manwe dışında (bana forumda hakaret etmişti) kimseyle ne tartıştım ne de açılan şikayet altlarına uzun uzun yazılar yazdım.
oturup bir hit atıyorum, sen üç hit atıyorsun ve daha o esnada bacağımdan hasar alıyorum.
attığın mermiler ip gibi kafamdaki tek bir noktaya bariz bir şekilde geliyor ki videomda gözüküyor.
daha neye 26 dakika boyunca düşünüp kendimi zora sokacağımla ilgili mesaj alıntılıyorsun?
Dostum nerede ip gibi gidiyor? Yani hepimiz körüz bir sen mi görüyorsun bu mermileri? Eğilip silahın sekmesini bir nebze azaltıyorum ve öyle sıkıyorum. Ve sen eğilme noktasına koşarken bir süre ayakta sıkmaya çalışıyorsun o ara ve bacağına mermi geliyor sonra eğiliyorsun. Yani empati kurayım senin ile ben senin yerinde olsam bu video ile şikayet açmaya bile uğraşmam, özellikle eğiliyorum ve öyle sıkıyorum, hatta en sonunda vuramayınca yanına rush atıp öyle vuruyorum seni, yani silent olan birisi onu yapmaz bir kere dostum,  arada tek tek sıkıyorum arada tarıyorum ve tekrar dediğim gibi zaten sen koşarak geliyorsun yanıma orada biraz hasar veriyorum sonra vuruyorum bacağından karakterin yere düşüyor eğilincede kafan kocaman çıkıyor oradan, ki seninde bana mermin geldi orada ama ben oturup silent demedim, silentlik bir durum yok cünkü burda, ne desem bunu sana anlatamayacağım anlamak istemiyorsun çünkü, silent dediğin mevzu şu videonun yanından geçemez silent çok daha farklı birşey. Ve ayrıca arada tek tek sıkıyorum, full taramıyorum. 4-5 mermi atıyorum biraz duruyorum ve tekrar öyle sıkıyorum.
« Son Düzenleme: 11.08.2025 22:59 Viesta »

#7 - 09.08.2025 20:12
Şunu'da eklemek isterim hem eğiliyorum hem'de mesafe çok'da uzak değil, zaten 1 2 saniye sıkıyorum mermilerim tutmuyor sonradan tutmaya başlıyor, ak şarjör'ü komple bitti, sonrasında arkadaşın üzerine rush'layıp deagle ile vurdum zaten, zaten silent olsam ilk sıkışta düşerdin kanka, farkındaysan önce baya bir ıskalıyorum sonradan vurabiliyorum seni, oda önce vücudunu öne sürüyorsun sonra eğilince kafan gözüküyor kafana hit atıyorum,belki animasyon bugu'da olmuş olabilir, çünkü son zamanlarda cidden çok dönüyor bu mevzu bir bahane ile yazmadım bunu bu arada, sadece ihtimal verdim,savunmam bitti. Adminler bakabilir. @Pink @Gargantua
« Son Düzenleme: 09.08.2025 22:06 Viesta »

#8 - 10.08.2025 03:16
muteli olduğu için @end of the mobster era adına:

streamable videosu silindiği için youtubeye yükledim:

#9 - 12.08.2025 16:37
Şikayet ve kanıtlar detaylıca incelendikten sonra her ihtimale karşı yetkili ekibi ile test gerçekleştirildiğinde bahsi geçen açı ve noktadaki AK-47 mermilerinin aynı oturuş vaziyetinde aynı oval mermi izleri ile aynı hasarları verdiği tespit edildi, hile olarak nitelendirilecek bir durum ortada bulunmamakta bahsi geçen video ve olay ile alakalı. Oluşan animasyon bacak ve kasık kısmına gelen hitten kaynaklı sistemsel oluşmakta, bu animasyon sonrası sizi dezavantajlı konuma düşürmüş. Bahsi geçen karakter her ihtimale karşı gelecekte bu tarz bir şikayete konu olması durumunda safahati referans alınarak değerlendirilecek.