Konu: maskeli hile şüphesi  (Okunma sayısı 451 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.08.2025 01:37
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_27851 @tequilans
Olaya dahil olan şahit karakter adı: -
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: videoda gözüküyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: arkadaşların hoodunu bastığımız esnada cengaver gibi çıkıp ateş açtı, saniyede 3 tane hit attı beni düşürdü.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): geçen sene haziran ayında 3. parti yazılımdan 2500 dakika jail yemiş, silah aktarımına bakılsın.

#1 - 09.08.2025 03:06
bu mesafeden 3 hit atmak kadar doğal bir şey yok. zaten yerinde duruyorsun, ben de yerinde duran adama bir zahmet hit kaçırmayayım. hileci taraf olup nasıl böyle şikayetler açmaya gönlünüz el verebiliyor?? bir de silah aktarımına bakılsın demiş

#2 - 09.08.2025 03:19
bırak da o crosshair biraz kendini toplasın, 1 saniyede 3 hit atmışsın hepsini ardı ardına sıkmışsın attığın mermilerin hepsi tutmuş ve ayaktasın. mesafe yakın değil, hileci taraf olup da nasıl şikayet açabiliyosunuz demişsin de sağlam manipülasyon yapıyosun komik duruma düşüyon yapma.

#3 - 09.08.2025 13:15
silah sıkış hızına baksana, o kadar hızlı sıkman zaten imkansız bir de üstüne üstlük silahın da sekmiyo. savunmanı yap şikayet sonuçlansın, videoda her şey bariz şekilde gözüküyor.

#4 - 10.08.2025 01:13
ilk 2 mermi zaten crossun baktığı yere gider. üçüncü mermi crossu nereye tuttuğuna göre gidişatı değiştirir. crossu hafif sağ aşağıda tutarsan üç mermiyi de tutturabilirsin

#5 - 10.08.2025 06:04
ilk 2 mermi zaten crossun baktığı yere gider. üçüncü mermi crossu nereye tuttuğuna göre gidişatı değiştirir. crossu hafif sağ aşağıda tutarsan üç mermiyi de tutturabilirsin

Bak ne olursa olsun 1 saniyelik video var elimizde bak. 1 saniye içerisinde 3 hit atma imkanın yok, bak burdan direkt off yiyorsun. Çok absürt birşey, kayıdı izlediğimde gördüm, helal olsun öyle bir cengaversinki iki kişiyi 2 saniyede düşürebiliyosun.  :sampanya:

#6 - 10.08.2025 14:42

Bak ne olursa olsun 1 saniyelik video var elimizde bak. 1 saniye içerisinde 3 hit atma imkanın yok, bak burdan direkt off yiyorsun. Çok absürt birşey, kayıdı izlediğimde gördüm, helal olsun öyle bir cengaversinki iki kişiyi 2 saniyede düşürebiliyosun.  :sampanya:
sana konuş diyen oldu mu

#7 - 10.08.2025 16:49
Savunma geldiğine göre şikayet sonuçlanabilir. @Gargantua

#8 - 10.08.2025 22:43
"bir saniyede 3 hit atmış" yanılgısına düşürmekte de üstüne yok. video zaten birinci hiti yediğin anda başlıyor, bir buçuk saniyede de iki hiti atıyorum, youtube'de bu zaten bir saniye olarak gözükür. başarısız manipülasyon taktiğine girişmene rağmen yine bir şey başaramamışsın

#9 - 11.08.2025 04:02
silahın da sekmiyo, hızlı da sıkıyon sussana kanka artık