Konu: Mahlik Kwanzaa - Aktif Rolde Quit  (Okunma sayısı 269 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.08.2025 14:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Mahlik Kwanzaa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:Ekran Görüntüsü

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif Rolde Quit

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Birliği ile savaştayız, arkadaşı vuruyorum fakat quit attı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://imgur.com/a/cCW6ec8

Ek açıklamalar(varsa): yok

#1 - 08.08.2025 22:41
@Yılmazcan34 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 09.08.2025 02:23
24 saat içinde savunma gelecektir.

#3 - 09.08.2025 21:45

#4 - 10.08.2025 02:00
Bir anda chatimde dff warning hatası oluşmaya başladı, bende relog attım, arkadaşlar da gözükmüyordu. Loglardan kontrol edilirse sorunu düzeltip 3 dakika içerisinde oyuna girdiğimi görebilirsiniz. Arkadaşların art arda şikayet açması da kuyruk acısından kaynaklı bir durum diye düşünüyorum.

#5 - 10.08.2025 02:17
Bir anda chatimde dff warning hatası oluşmaya başladı, bende relog attım, arkadaşlar da gözükmüyordu. Loglardan kontrol edilirse sorunu düzeltip 3 dakika içerisinde oyuna girdiğimi görebilirsiniz. Arkadaşların art arda şikayet açması da kuyruk acısından kaynaklı bir durum diye düşünüyorum.
Ben de orada oyundaydım, öncelikle yalan atmayı bırak. Kendi gözümle gördüm bilerekten orada /q attın, üslubuna da biraz daha dikkat etmen gerekiyor burası bir sirk değil, oyun oynuyoruz burada.
Arkadaşın hem yalan atmasından hemde forum üzerinde nasıl konuşması gerektiğini öğretilmesi için susturma atılmasını istiyorum, izlemede olmasına rağmen bunu yapan bir insan uslanmamış demektir. Teşekkürler.

#6 - 10.08.2025 02:39
Ben de orada oyundaydım, öncelikle yalan atmayı bırak. Kendi gözümle gördüm bilerekten orada /q attın, üslubuna da biraz daha dikkat etmen gerekiyor burası bir sirk değil, oyun oynuyoruz burada.
Arkadaşın hem yalan atmasından hemde forum üzerinde nasıl konuşması gerektiğini öğretilmesi için susturma atılmasını istiyorum, izlemede olmasına rağmen bunu yapan bir insan uslanmamış demektir. Teşekkürler.
Orada olduğuna dair bir kanıtın var ise buraya ekleyebilirsin ^^

#7 - 10.08.2025 13:00
Her şey tamamsa sonuçlanabilir. @Gargantua
« Son Düzenleme: 10.08.2025 13:47 balances will change »

#8 - 10.08.2025 18:28
Ek olarak arkadaşın attığı seste herhangi bir aktif çatışma söz konusu değil, chat logda emote olmaması da bunu gösteren niteliklerde. Ben gerekli savunmami yaptım, sonuçlanabilir.

#9 - 12.08.2025 00:41
Mahlik_Kwanzaa karakterini vurduğunuza dair net bir kanıt yok, aktif bir rol olduğuna dair bir ekran kaydı video vb.. kanıt yüklenmemiş, yetersiz kanıt.