yanına gelen erkeklere bağırıp küfür ederek, terslemen zaten senin ne kadar rol seviyenin yerlerde çamur bataklık olduğu belli oluyor. ben senin yanına gelip, ohh 31 ohh diye gelmedim kardeşim, normalce geldim, tersledin ve gittim zaten. bu tür konular IC olarak halledilir, bir polise gidip şikayet edersin. şu oyun içi mevzuları ne zaman ağlamayı kesip OOC'ye taşımayı bırakacaksınız? bahsettiğin rolde, ilk başta o kadın karakteri ben on dakika önce tacizden kurtarmıştım, yardım etmiştim. tekrardan onu gördüm ve başka bir karakter git, istemiyorum gibi cümleler yazıyordu, ben de ona tekrar yardım etmeye çalıştım ve bana sanane göt dedi. ben ne yapabilirim? madem sanane göt diyebiliyor, ben de IC olarak bu durumu sergileyebilirim. ayrıca, rol yaptığım kadın karakter bile bana PM üzerinden bir mesaj yollamadı kardeşim, milletle aramda geçen rolden sanane? bu yanıklığınız sönmediği sürece milleti güldürmekten başka birşeye yaramayacaksınız. ayrıca senle benim aramda geçen rolde de herhangi bir troll yok, iki karakterin sözlü bir şekilde kavgası ne gibi bir ihlal? gerçekten rol öğrenmeye ihtiyacın varsa discord üzerinden ticket açıp yardım iste, utanmana gerek yok dalga geçmeyiz
Kadın karakteri korurken ters cevap alıyorum, bu normal birşey, ben de taraf değiştiriyorum
Ayrıca, senle benim aramda geçen rolde de tekrar söylüyorum güzel kardeşim, hiçbirşey yok. gözün varsa okuyabilirsin, görebilirsin. orada yanına gelmişim, rol yapmak istiyorum, direkt tersleyip köylü köylü konuşmuşsun, ben de bağırmışım. koyduğun ekran görüntüsünde de belli oluyor ki, zenci ibaresini kullanarak bir ırkçılık yapmış olunuyorsun, schwanzkopf kelimesini de kullanarak ilk olarak sen küfür etmişsin, gerçekten almanca seviyene harika kaldım adamim. burada benim bağırmamın herhangi bir ihlalle zerre ilgisi yok. akıl sağlığın yerindeyse bunu idrak edebilirsin, allah yardımcın olsun