Konu: [07/08/2025] Dean_Shenton ve Eric Ochoa / DM  (Okunma sayısı 392 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.08.2025 03:03

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maskeli_27405(Dean_Shenton) ve Eric Ochoa @Dandanakan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @maybes @k a z û / Axel Wendlinger ve Daronte Ford mağdur kişiler

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 07/08/2025 - 02:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişilerle hiçbir alakamız yoktu IC olarak tanımıyoruz durduk yere gelip sıktılar düşürdüler. Akabinde ise PD'ler geldi silahlarımıza el konuldu ve jail yedik.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

https://www.upload.ee/image/18437804/31.png
https://www.upload.ee/image/18437805/32.png
https://www.upload.ee/image/18437806/33.png

Ek açıklamalar(varsa): nush ile uslanmayanı etmeli tekdir tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir

#1 - 07.08.2025 03:07

#2 - 07.08.2025 03:08
Şahitliğimi onaylıyorum

Sanırım /hasarlarim buga girmiş loglardan bakılmasını talep ediyorum.
« Son Düzenleme: 07.08.2025 03:12 k a z û »

#3 - 07.08.2025 03:26
24 saat içerisinde savunmamı yapacağım, xbox mu ps mi?

#4 - 07.08.2025 04:55
LEQWİŞELQWİŞELQWEİPQELİWQŞEQWELŞQEL

#5 - 07.08.2025 12:30

Spoiler: GösterGizle

ismi yeter O:-)

#6 - 07.08.2025 12:58
Öncelikle merhaba, sayın Califas üyeleri :D olay ilk başta Lea karakterine köpek muamelesi yapmaya "denemeniz" den ötürü patladı.

Bunun üzerine sizi market caddesinde gördüm ve hem sebebini öğrenmek hemde uyarmak amaçlı Axel'e soracakken. Hem yanımdaki kız karaktere küfürler, hemde karşılıklı küfürler, tehditler edildi.

"Sen bekle göreceksin, sen hiçbir şey yapamazsın cart curt"

Bunun üzerine ilk bulduğum yerde sizi vurdum.
Aynı zamanda kişileri hiç tanımıyorum demişsin, Axel'in ekran görüntüsüne baktığımda bir takım chat görüyorum.

Discord üzerinden "kanka rol yapakta sıkarsak sıkıntı olmasın" dercesine bir chat. :D  Neyse, orada gördüğüm chat beni tanıyorsun dememe yetiyor.
Ayrıca sende dm arıyormuşsun gibi duruyor, Axel adlı arkadaşın "şaplak sobetci" bizi espden görüp takip ettiğimizi söylemiş olmalı ki maskeni takmışsın, sonrasında yaşananlar belli zaten.
2 saat bana bakmanı bekleyecek değilim, sonucunda aracın arkasına geçtin ve vuruldun. Hayırlı forumlar.
« Son Düzenleme: 07.08.2025 13:03 gtadünyamustafasarigul »

#7 - 07.08.2025 12:59
gtadünyamustafasarıgül'ün yaptığı savunmayı destekliyorum, ona katılıyorum.
« Son Düzenleme: 07.08.2025 13:08 Dandanakan »

#8 - 07.08.2025 13:05

ne ismini nede herhangi bi olayda duymadım  :D

#9 - 07.08.2025 13:25
Öncelikle merhaba, sayın Califas üyeleri :D olay ilk başta Lea karakterine köpek muamelesi yapmaya "denemeniz" den ötürü patladı.

Bunun üzerine sizi market caddesinde gördüm ve hem sebebini öğrenmek hemde uyarmak amaçlı Axel'e soracakken. Hem yanımdaki kız karaktere küfürler, hemde karşılıklı küfürler, tehditler edildi.

"Sen bekle göreceksin, sen hiçbir şey yapamazsın cart curt"

Bunun üzerine ilk bulduğum yerde sizi vurdum.
Aynı zamanda kişileri hiç tanımıyorum demişsin, Axel'in ekran görüntüsüne baktığımda bir takım chat görüyorum.

Discord üzerinden "kanka rol yapakta sıkarsak sıkıntı olmasın" dercesine bir chat. :D  Neyse, orada gördüğüm chat beni tanıyorsun dememe yetiyor.
Ayrıca sende dm arıyormuşsun gibi duruyor, Axel adlı arkadaşın "şaplak sobetci" bizi espden görüp takip ettiğimizi söylemiş olmalı ki maskeni takmışsın, sonrasında yaşananlar belli zaten.
2 saat bana bakmanı bekleyecek değilim, sonucunda aracın arkasına geçtin ve vuruldun. Hayırlı forumlar.

Hayır, "gel kuçu kuçu" kısmını ben ona söylemedim.  Karşılıklı küfürler edilmedi gelip sadece sen kendi kendine küfür etmişsin ve düşmanlık başlatmaya çalışmışsın aklınca. Bahsettiğin olayların arasında da 1 ay fark var :D Ayrıca o chat sana değildi ve sana olsa bile ilk sen sıktın, biz değil.  ESP ile de alakası yok o rolden sonra zaten senin gibi birinin DM atacağını anlamak çokta zor değil.

ne ismini nede herhangi bi olayda duymadım  :D

Eminim duymamışsındır. Muhtemelen sen o yanındaki Lea'nın gazına geldin ve DM attınız. Onunda ağzından "califas" düşmüyor. Bize "nitro.cs - tank.cs" gibi şeylerle şikayet açan dostunun "hile kullanımı" nedeniye ban yemesi çoooooooooook komik.  :D :D

Size daha fazla prim yok.  :garip: