Konu: @ESKIYA-Milo Suozzo-@bedotigu-Mike Creptio -@demirtas13-Radoslav Gorivi-@Roys1  (Okunma sayısı 361 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.08.2025 19:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @eskiya Milo Suozzo - @bedotigu  - Mike Creption - @demirtas13 - Radoslav Gorivic - @Roys1 - Rafael Herrera

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Valerio Contarini, Tony Contarini, Nathan Harris, @hanimdeaglegetir, @zorlu , @Casper_Willson

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 05.08.2025 , 22:05

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
Yeni açılan birliklere ilk 15 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.
Alıntı
Sivil karakterler birlik olup hiçbir birliğe karşı agresif tutum-savaş ve benzeri şeyleri sürdüremezler.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, öncellikle arkadaşların herhangi bir oluşumunu göremediğim için. (Sistemsel, Tanıtım, Varlık) Bu şikayeti birlik şikayeti olarak değil, oyuncu şikayeti olarak açıyorum. Olayı kısa ve açıklayıcı şekilde izah edeyim, aşağıdaki görüntülerde karar açısından yeterli olacağını düşünüyorum. 05.08.2025 , 22;05'de birlik üyelerim ile hood bölgemizde bulunan, oluşumumuza ait bir işletmede etkinlik düzenledik, etkinlik bitimi sokakta sohbet ediyoruz. Şikayette ismi geçen kişiler bir anda gelip, burası Küba sokağı, burası bizim, büyüğünüzü çağırın gibi ithamlar ile agrasif rol yapmaya başladılar. Kişileri ilk başta çok fazla ciddiye almasak bile, gerçekçi olan karakterlerimizce bölgenin korunması olacağını düşündük. İlk başta konuşmayı denemek adına ekran görüntülerindede görüneceği şekilde kişileri içeri çağırıyorum, içerde konuşmayı denerken kişilerin kendini Cerrahpaşalı Metin zannetmesi sonrasında Kurtlar Vadisi replikleriyle devam ediyoruz. (ek-1) En sonunda ensemden tutuluyor ve brawl başlıyor. Brawl'da yere düşüyoruz, rolün sürekliliği adına çok fazla agrasif rol yapmadan, Fear RP'ı aşmayacak şekilde rolümü tamamlamaya çalışıyorum. Bence bir birlik liderini aşağılayacak şekilde rol yapmaya devam ediyorlar, veya "Mike karakterinin bar'a girip barı yağmalar, önüne geleni içer, mekanı dağıtır. Masa ve sandalyeleri devirir." Tarzındaki emotları ile yukarıda görülen kuralları aştıkları bariz şekilde belli oluyor. Ayrıca aynı hood bölgesine ikinci bir birlik açılmasının uygun olmadığını düşünüyorum, karar olarak bu durumun yöneticiler tarafından açığa kavuşturalacağına eminim. Ek olarak, rol esnasında "Ludosavic" karakterinin bir admin tarafından çekildiği iddia edildi. Bu konuda da tarafıma bir kanıt sunulmasını talep ediyorum. Eğer ilgili kişi /bugkurtar komutuyla kapıya ışınlandıysa ya da üçüncü parti bir yazılımı usulsüz biçimde kullanarak bir yere ışınlandıysa, bunun da açıkça ortaya çıkacağına inanıyorum. İyi forumlar!

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: ek1;
Spoiler: GösterGizle

ek 2;

ek 3;

ek 4;

ek 5;

ek 6;

ek 7;

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak arkadaşlarının bir kaçının alt karakterleri ile bu role giriştiğinide belirteyim.

« Son Düzenleme: 09.08.2025 16:28 ardarive »

#1 - 06.08.2025 19:41
Birliği henüz oluşum tanıtımını dahi yapmadan agresif rollere başlayan bu kişilerin, sunucu kalitesini olumsuz yönde etkileyeceğini ve sağlıklı, sürdürülebilir rol ortamına katkı sağlayamayacaklarını düşünüyorum.
Ayrıca olayla ilgili şahitliğimi onayladığımı belirtmek isterim.

#2 - 06.08.2025 19:42
Sahitligimi onaylıyorum.

#3 - 06.08.2025 19:45
Şahitliğimi onaylıyorum.

#4 - 06.08.2025 21:31
Merhaba, genel bir açıklama yapacağım.
Bölgede pasife aldığımız bir oluşumumuz var. (KÜBA) Tekrar aktif etmek için bölgeye gittik. birkaç hazırlık falan arkadaşları gördük kendileri bölgede oluşum açıyorlardı. (Bilmiyoruz.)
Bu arada bölgede bize ait özel objelerde mevcut İFM nasıl oluyor da oraya oluşum açılmasına müsade ediyor anlamadım.

Konuşmaya gittik içeri geçtik kendileri birden agrasif yaptı, ilk yumruğu onlar attı bizde kendimizi savunduk. 4 v 4 bir brawl attık kendileri yere yattı.

https://hizliresim.com/fxsje48 İlk yumruk kanıt.

Bizde üstün olduğumuz için etrafı dağıttık kendilerini uyardık ve işletmeden çıktık burada bir ihlal yok. Arkadaşlar ilk yumruğu attığı için kendileri suçlu.
Ceza almalarını istiyoruz madem yeni oluşumsunuz 15 gün dolmadan neden bize saldırıyorsunuz?

Seninde dediğin gibi oluşumunuz yeni onaylandı senin oluşumunu o saatte tanıyan max 4 5 kişi vardır forumunu okumadan senin R20 olduğunu bilemeyiz bu sebepten dolayı aşağılayacak rol yapmamız pek önemli durmuyor.

« Son Düzenleme: 06.08.2025 21:49 Roys1 »

#5 - 06.08.2025 21:36
Merhaba.
Ben bir anda brawlın içine düştüm karşı taraf ilk yumruğu attığı için bende karşılık verdim. İhlal olduğunu düşünmüyorum ilk olarak karşı taraf bana saldırıyor.
Atılan görüntülerde mevcut yerdeyim.
Karşı tarafın illegal yasağı bulunuyor ceza almalarını istiyorum bana saldırdıkları için.

https://hizliresim.com/fxsje48

« Son Düzenleme: 06.08.2025 21:40 ESKIYA »

#6 - 06.08.2025 21:52
Burada kural direkt olarak on beş gün içinde kimseye saldıramazsınız yazmıyor, agresif rol yapamazsınız diyor. Gelip bu şekilde yaklaşır, milletin ensesinden tutarsanız. Rol olarak karşılığı bu olmalıydı. Bizim amacımız olayından başından beri bu olmadığı ekran görüntülerindede görünüyor, diğer arkadaşlarda savunmalarını yaptığında sonuç için bekleyebiliriz. Ayrıca burası genelsohbet-videolarınız bölümü değil, şikayet ile alakasız videolarınızı kendinize saklayın.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#7 - 09.08.2025 16:03
@ardarive Kanıtları yenileyin.

#8 - 09.08.2025 16:29
@Mea Yenilendi.

#9 - 11.08.2025 13:43
Hood bastığımız falan yok, oradaki ozel maplar bile bize ait. Biz gittik konuşmaya tantana yapmaya başladılar IC kanalda sonra bizde kelime olarak karşılık verince,  ilk
YUMRUĞU onlar attı. Yere düştü şimdide kinlenip şikayet açmışlar.

Biz ayrı olarak şikayetde açacağız özel mapli alanımızı kullandıkları için birliklerine dahil ettikleri için.

Sen yumruk atınca bizden gül uzatmamızı bekleme gözüm orada birliğimiz var yönetim nasıl izin vermiş bilemiyorum artık.