Konu: TreKell Banks, Jamal Asaadel - DM  (Okunma sayısı 170 defa)

#0 - 05.08.2025 18:18

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: TreKell Banks @hamasmilitani Jamal Asaadel @Finx

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Idlewood üyeleri

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 5.08.2025 18.00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmatching

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sokakta duruyoruz normal bir şekilde rolümüzü yapıyoruz mekan açmışız bir anda gelip emotesiz rolsüz sıkmaya başlıyorlar sonrasında da CCTV'ye düştükleri için pd rolde q atıyorlar ayrıca ondan işlem uygulanmış fakat sivil bir şekilde hood bastıkları için ve emote kullanmadıkları için belli başlı da sebepleri olmadıkları için dmden işlem uygulanmasını ayrıca silahlarının da silinmesini istiyorum

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle
SİVİL OLDUKLARININ SSİ

Ek açıklamalar(varsa): Az önce iki karakterde pd rolde quitten ötürü 2000 dakika jail yediler eğer bu şikayetten de jail yerlerse üstüne eklenmeli bug olmasın  :)

#1 - 05.08.2025 20:05
merhaba aydalwud oyunculari. oncelikle! ben sıze sebepsiz dim atmadim, neden oyle bir sey yapayimk? bence sız yonetimi kandirmaya calısıyonuz, yapmayın.

gerekli kanitlar falan fln:
https://www.upload.ee/image/18433170/aydilwud2.png
https://www.upload.ee/image/18433171/aydilwud.png

https://streamable.com/2eddqn - kayıtta bana şikayet açan ispanyolzencisi var

vice yonetim kandirmayin. cezasi agir olur.  8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

#2 - 05.08.2025 20:08
sivilim ve kendime savunmak için yeterli mühimmatım var adamlar bana ates ediyorken neden karsılık vermeyeyim  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

#3 - 05.08.2025 21:10
şikayetle alakası olmayan arkadaşlar katılıp boş boş konuşmasa hayat çok güzel olur. kişisel düşmanlık adına ateş açıyorum çatışma anında yanında duran arkadaşlarına kurşun isabet ediyor ki zaten idlewood oluşumunun tamamıyla aram kötü. beni gördüğü yerde ateş açmak için peşimden 6 motorla yarım saat takip eden elemanlar boş konuşmasın

#4 - 06.08.2025 17:24
şikayeti sen açsaydın kral uza şurdan  ;)

#5 - 06.08.2025 17:24
 ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

#6 - 07.08.2025 00:56
bi susun kanki artık çok konuşuyonuz  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

#7 - 07.08.2025 00:56
ayrıyetten düştüğü saate ve sıktığı saate dikkat edin, denk gelince /q  :-\
ne demeye calıstıgını anlamadım ama haklısın kanki

#8 - 08.08.2025 23:11
TreKell Banks karakteri Hatalı emote ve Forum üslup kapsamında işlem görecek.

Jamal Asaadel karakteri Deathmatching kapsamında işlem görecek.

Bilgilendirme: Forum üzerindeki üslubunuza dikkat etmeniz gerekiyor, herkes için geçerli bir kural "bi susun kanki artık çok konuşuyonuz  ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)" - "şikayeti sen açsaydın kral uza şurdan  ;)" - " ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)" - "merhaba aydalwud oyunculari. oncelikle! ben sıze sebepsiz dim atmadim, neden oyle bir sey yapayimk? bence sız yonetimi kandirmaya calısıyonuz, yapmayın." gibi şeyler forum üzerinde kullanılacak bir üslup değil ve forum ciddiyetini bozmakta. Ayrıca "yapayimk?" yazınca yazım yanlışı yapmış olmuyorsunuz, tekrar düzeltebilirsiniz cümleleriniz yanlış yazılmışsa.

K&A