Konu: OOC de zıplaya zıplaya adam döven birisini gördünüz mü? (Bunny + GBİ )  (Okunma sayısı 162 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.08.2025 18:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Djibril Koofi @Rush0110

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Benz_Owen Leo_Smith Nadav_Navon kavgaya gireceğimi görmedi lâkin güvenli bölgede emotesiz araç çaldığına şahit. @revange7 @Hiki @JohnyBravo 

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 17:45 / 05.08.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli bölgeler ve etkinlik bölgelerinde silah ile ilgili hiçbir illegal rol yapamazsınız. İki taraf arasında illegal rol için OOC anlaşma sağlayıp maksimum brawl rolü gerçekleştirebilir. VE Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GBI bölgede tatlı tatlı sosyal rp yaparken arabamızı gbı bölgede alıp kaçıyor, tekrar geri geldiğinde arabasına binip yanına oturuyorum. GBI bölgeden çıkıp bana saldırıyor, arabadan inerken saldırmaya başladığı için yere düşüp tekmeliyor öyle olunca canımı epey götürüyor ben de canım azaldığı için uzaklaşıyorum, uzaklaşırken de bunny yaparken beni yakalayıp düşüyüyor. GBI + Bunny

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Yok

#1 - 05.08.2025 18:18
kavga kısmında yoktum ama aracın sahibi kaza rolü yapıyordu v bizde rolde adamla ilgilenirken kendisi aniden motorla gelip motorundan inip doğrudan motoru açık araca binip kaçtı 

#2 - 05.08.2025 20:38
Kaza rolü yapan şahıs benim aracımı çalıp gitti Şahitliğimi onaylıyorum

#3 - 07.08.2025 13:15
Aradan geçen süre zarfında şikayete konu olan oyuncudan herhangi bir savunma yapılmadığı görülmüş ve şikayet detaylıca incelenmiştir, atılan kanıtlar ve şikayete şahit olarak dahil edilen kişilerin de yorumları ve mülk kontrolleri dikkate alınarak şikayet detaylı şekilde incelenmiştir. Şikayet konusu olayda, Güvenli Bölge İhlali (GBI) başta olmak üzere birkaç temel kuralın ihlal edildiği açıkça görülmektedir. Güvenli bölgeler, karakterlerin zarar görmemesi, agresif ve illegeal roller gerçekleştirilmemesi için, güvenle etkileşim kurabilmesi amacıyla sistemsel ve sunucu kuralları ile tanımlanmıştır. Burada araç çalmak, fiziksel müdahalede bulunmak gibi agresif eylemlerin gerçekleştirilmesi kesinlikle yasaktır. Ayrıca olayın devamında Fear RP yükümlülüğüne aykırı şekilde davranıldığı da aktarılmış ancak bu kanıtlarla geçerli görülmemektedir. Her ihtimale karşı bilgilendirelim, bir oyuncunun aracına binip yanında oturmak özellikle karakterin araç sahibi olduğu için üstünlük faktörü göz önüne alındığında, oturan tarafın Fear RP oynamasını gerektirir. Son olarak şikayet edilen karakter Djibril_Koofi şikayetçiyi kovalamak ve sistemsel yere düşürmek amacıyla bunny hop yaptığı, yani karakter animasyonlarını ihlal ederek avantaj sağladığı da net şekilde belgelenmiştir. Bunny hop sunucumuzda rol gerçekçiliğini zedeleyen bir davranış olarak değerlendirilir ve kurallara aykırıdır.