Konu: DM  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 04.08.2025 19:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dushane_Nash pasha unconquerable - 40262, Maskeli_61639

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Simon_Gelashvili

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04/08/2025, 18:16

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Olay anında, olaya şahit olan bir arkadaşımla birlikte araçla seyir halindeydik. Bahsi geçen şahıslar, herhangi bir gerekçe olmaksızın bizi gördükleri anda aniden ateş açtılar. Herhangi bir tehdit olmamasına rağmen böyle bir saldırıda bulunmaları sonucunda yaralı durumuna düştüm. Bu açık kural ihlali nedeniyle gerekli cezai işlemlerin uygulanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://hizliresim.com/lebmjmb

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 04.08.2025 19:58 TİFFANY »

#1 - 04.08.2025 19:24
Aktif çatışma bölgesine gelip böyle küfür ediyorsun, daha sonra şikayet açarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Yerde silahlı adam duruyor düşürdüğümüz sana uzaklaş diyoruz ama küfür etmeyi tercih ediyorsun. Cidden gülünç bir durum. https://hizliresim.com/nysn5u5

#2 - 04.08.2025 20:04
Arkadaşlar kusura bakmayın-da her küfür edene silah sıkıcaksak şehirde onlarca işimiz var. Sizin yaptığınız dm atmak için yer aramanız. Aktif çatışma bölgesi dediğin-de sadece biz oradan geçerken sen vardın ve motorda bir şahıs ardından bizim üzerimize ateş açtın ve Roxy'i düşürdünüz. Ve ben oradan uzaklaştım yanında bende vardım, ben orada dursam ben role girmediğim takdirde bana karşıda dm atacaktınız. Lütfen biraz dikkatli olmanızı olmanızı isterim. Benim açıklamam bu kadar.

Mea

*
v3 Oyuncusu 2024 Yılın Çete Oyuncusu2025 Yılbaşında Oyundaydı	Vice Summer 2024
#3 - 09.08.2025 15:12
Savunma geçerli görüldü.