Konu: Vladimir Nikolic - Copbait(Retarted)  (Okunma sayısı 58 defa)

3CQ

*
v2 Oyuncusu 2022 Yılbaşında Oyundaydı
#0 - 04.08.2025 15:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vladimir Nikolic  @Viesta
Olaya dahil olan şahit karakter adı: SS'deki polisler.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 03/08/2025 - 23.02

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Retarted RP: Gerçek dışı yapılan abartı ve saçma rollere denir. Non RP ve Trolling arasında olan bir ihlal gibi değerlendirilir.
Örnekler
- Aktif bir rol esnasında rolü içeren tüm karakterleri saçma bir şekilde dürtmek, provoke edecek söylemlerde bulunmak.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Çok bir olay yok, vaka esnasında rolümüzü gerçekleştirirken arkadaşlar araçla yaklaşıyor. Bir şey demeden orta parmak çekerek uzaklaşıyorlar.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.08.2025 16:29
Dostum bu copbait olmuyor, copbait anlamını öğrenmeni tavsiye ederim, kendimizi size yakalatmaya çalışmadık karakterim polisler ile olaylı olduğu için ve sevmediği için orta parmak çekti, herşey İC olarak ilerliyor daha sonrasında zaten memurlar beni gördü ve tekrarı olmaması için uyardı, herhangi bir copbait söz konusu değil, olaylar tamamen İC olarak devam etti ve sonlandı. Yani önünüze gelip ne drift attım, ne de araçtan inip olay yerini karıştırdım, ortada bir ihlal yok. Şikayet açmayı bir kenara bırakıp birazda İC olarak oynamanı tavsiye ediyorum, ve kuralları tekrar bir gözden geçirmeni tavsiye ediyorum, RetartedRP'nin kuralını kopyalamışsın benim rol de attığım /me nin Retarted ile hiç bir alakası yok, attığım /me gerçeklik dışı değil bir kere yani parmağını kırar ve yeniler diye bir emot yok, lütfen kuralları oku ve ona göre şikayetini oluştur, ve tekrar söylüyorum sonrasında memurlar gelip neden bize orta parmak salladın dediler ve bende özür diledim, hangi memurlar olduğunu unuttum ama böyle bir rol yaşandı, ve özür dilediğimde tekrarı yaşanmasın diyip gittiler rol sonlandı, savunmam bu kadar, iyi günler iyi roller.
« Son Düzenleme: 04.08.2025 16:48 Viesta »

#2 - 05.08.2025 13:01
Şikayete konu olan olay taraflar arasında ciddi bir etkileşim veya provoke edici bir eylem barındırmadığı için şikayetçi açısından kayda değer bir mağduriyet durumu oluşturmamaktadır. Araç içerisinden yapılan el hareketi gerçek hayatta da anlık tepkiler arasında yer alabilecek bir davranış olmakla birlikte savunma makul ve yeterli sayılmış, mevcut durumda copbait niteliğinde değerlendirilmesini destekleyecek yeterli düzeyde kanıt bulunmadığından şikayet kilitlenerek arşive taşınmıştır.