Konu: Kinji_Kazawa - @elasco986 - nos.cs  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 04.08.2025 15:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Kinji_Kazawa - @elasco986

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @HANZEL - Juan_King  -  @Alieren33 Arnold_Crispin  -  @Kovalanke Jeanne_Chevalier  -  @astaroth3737 Leroy_Carrington

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı

7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi dur ihtarına uymadı ve kaçmaya başladı, kaçmasındada ne kadar hızlı ve nos.cs kullandığı açık bir şekilde görünüyor. Yasaklanmalı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 04.08.2025 15:20
şahitliğimi onaylıyorum birkaç videoda bende var, şahısın üçüncü parti yazılım kullandığı apacık ortada.

https://streamable.com/vey40z
https://streamable.com/85ah35
« Son Düzenleme: 04.08.2025 15:32 Alieren33 »

#2 - 04.08.2025 15:28
nos.cs Dışında birşey daha olduğuna inanıyorum, Ganton'a çıkarken nasıl hızlandığını görüyorsunuz.

#3 - 04.08.2025 15:30
Şahitliğimi onaylıyorum, ek olarak hız konusunda da anormalliği var doğal olarak. Bunlara ek'de non-rp driving.

#4 - 05.08.2025 00:40
Sadece nitro control kullanıyorum, sunucuda yasaklı olduğu hakkında bilgim yok. Eğer öyleyse kusura bakmayın.

#5 - 05.08.2025 00:56
Şikayete konu olan Kinji_Kazawa isimli karakterde tespit edilen ve araca uygulanan nitro kullanımını harici olarak kontrol etmeye yarayan yasaklı noscontrol.cs modifikasyonu, sunucu mekaniklerine müdahale ederek haksız avantaj sağladığı için 3. parti yazılım kullanımı kapsamında cezalandırılacaktır. Sunucu kurallarında açık bir şekilde belirtildiği üzere diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.