Konu: Salvo_Vilton [DM+GOD Şüphesi]  (Okunma sayısı 165 defa)

#0 - 04.08.2025 01:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Salvo Vilton @yusuff37

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtta mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
5. Deathmatching

Bir karakteri sebepsiz veya yetersiz sebeple öldürmektir. Bunun yanında diğerlerini agresif hareketlere yönlendirecek şekilde basit olaylardan kışkırtma yapmak da aynı şekilde bu kuralı ihlal eder.

Bir kişiye araçla çarpma yeterli bir emote verilmeden yapılmamalıdır. Aynı şekilde araçla kişinin üstünde bekleyerek canını bitirip düşürmeye de izin verilmemektedir.
- /me adamı ezer.  gibi bir yetersiz bir emote ile yapılan hareket ihlal olarak değerlendirir.
Örnekler
- Trafik kazası sonucu kavga çıkarmak veya ateş açmak
- Küfürleşme, tartışma, saygısızlık gibi iletişimle alakalı bir olaydan birisini anında vurmak
- Birisi size saldırsın diye sürekli sataşmak, provoke etmek
- Bir MC (motor kulübü) ile olan bir savaşta tanımadığınız birisini bölgeden motorla geçiyor diye vurmak
- Herhangi bir bölge saldırısında olayla alakalı alakasız herkese ateş açmak

7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Alıntı
Arkadaş sanırım agrasif, DM+GOD Mode kullandığı için sunucuyu kötüye sürüklüyor.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş hapishaneye girdiği anda yanıma gelip duruyordu uzaklaştıkca rol yapmaya çalıştı biraz rol yapmaya başladık, uzaklaştım tekrar. Direkt olarak bana saldırdı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ekte;

Ek açıklamalar(varsa): Arkadaşın GOD Mode olduğunu düşünüyorum çünkü 10 seviye kas gücüm var ve birbirimize vurduğumuzda bu kadar SA-MP bugu olmuyor. Araştırılmasını ve kişinin gerekli cezayı almasını istiyorum. +DM üzerinden cezalandırılmasını talep ediyorum.

#1 - 04.08.2025 14:27
@yusuff37 24 Saat içerisinde savunmanızı iletin.

#2 - 05.08.2025 01:04
@Gargantua 24 Saat doldu.

#3 - 05.08.2025 17:22
Reuben adlı karakter bana hiçbir şey yapamadı, daha doğrusu yapmadı. Ben direk onu dövdüm. Bana saldırmadığı için herhangi bir god olayı yok. Neden böyle bir şikayet açtığını bilmiyorum, hapisten önce onunla denk düşmüştük. Bomboş bir şikayet. Tarafımca daha da yanıt gelmeyecektir.

#4 - 05.08.2025 20:46
Videoda ihlalin mevcut, yetkili kararı bekleyelim.

#5 - 07.08.2025 13:50
Dün gece banlattık canım hile kullanıyormuş

#6 - 08.08.2025 22:08
Salvo_Vilton adlı karakter Hile Kullanımı sebebi ile yasaklandı.