İyi forumlar.. Öncelikle bu şikayetin özellikle açıldığı bariz belli. Dostumuz, Market Caddesinde aracımla yolun sağından, yani olması gereken yönde ilerlerken ters şeritten kafa kafaya bilerek bana çarptı. Zaten pm'de de belirttiğim gibi burası Londra mı tarzında bir tepki göstermişim. Küfür adına özür diliyorum, ama bu şikayetin bana nedense tanımadığım biri tarafından ooc kin ile açılmasına üzüldüm doğrusu. Ceza niteliği taşıyacak bir şikayet olduğunu da düşünmüyorum. Ki bu konuşmayı kanıtlamak için o an ss alma gereğinde bile bulunmadım. Vladimir_Nikolic adlı arkadaşımızı kutluyorum bu hareketinden dolayı. Sunucuda bu tarz şeylere uğraş verecek birçok isim tanıdığım için şaşırtmadı. Lütfen Oyuncu Şikayetlerini bu tarz asılsız şikayetler ile doldurmayalım. Arkadaşımızın açtığı şikayet buna yeterince net bir örnek olmuştur

Doğru şeritte ilerliyorum, kuralları bilmeyip ters yönden gelen sensin, ters yönden geldiğin için normal olarak çarpıştık, ne kaza rolu yaptın ne de tepki verdin, hiç birşey olmamış gibi gittin, rolu /pm den ilerletme isteğinde bulundun ve öyle yaptın rolümü bölüp hakaret ettin, ceza almanı istiyorum. Oyuncu şikayetlerini boş boş doldurmayalım demişsin, neden doldurmayayım? Boş bir şikayet değil bu. Hakaret ediyorsun cezasını çekeceksin. Sana neden OOC kin tutayım? Seni tanımıyorum bile, sırf hakaretinden dolayı ceza alıp aklının başına gelmesini istiyorum.