Konu: Faust_Rabenschlag | [04.08.2025]  (Okunma sayısı 278 defa)

#0 - 04.08.2025 00:40

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Faust_Rabenschlag

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Görselde mevcut.

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 04.08.2025 / 00.00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Aktif Rolde /q X2 | YKİ | OOC küfür | Aktif rolde /b bölme | Sürekli roleplay. | MİX

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Alhambara da takılıyorduk çıkışta bir olay oldu Faust_Rabenschlag isimli arkadaş bana birden küfür etti bende sormak için kovaladım ardından yanındaki adamı döndü ve bana saldırdı bende karşılık verdim. Olay yerinde düşürdüm kendisini birden /q attı ve tekrar girdi ardından tekrar  /q attı ve tekrar girdi bu durum beni polise paket edebilirdi jail yiyebilirdim x2 şekilde rolde /q attı. Çok geçmedi arkadaş /b üzerinden bana eşşek gibi şeyler söyledi. Hem /b böldü hemde sürekli roleplayı engelledi. ek olarak yaralı rolü yapmadı PD geldiği zaman /b den bana TROL falan dedi üzerindeki silah gitmesin diye. CEZA ALMASINI İSTİYORUM. Ve ne hikmetse /q attıktan sonra 3 adamı /q attığı yere geliyor affedersiniz ama bu bilgiyi meleklermi verdi? MİX kapsamında değerlendirilsin.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/qhtn29

Ek açıklamalar(varsa): :( Tek ileti yollarsalar sevinirim CHAT olmasın burası.

#1 - 04.08.2025 01:06
24 saat içerisinde savunmanızı yapın. @swordart

#2 - 04.08.2025 01:13
İlk olarak küfür etmedim, koşarken, sana göre senin ayağına basmışım. Beni kovaladınız, noob dm attınız durduk yere. Sonra düştüm, kalktım arabaya bindim carjack atıp tekrar düşündünüz. PM attı arkadaşlar, cevapladım. Kışkırtıp PM kapattılar, b böldüm. TROLLER zaten. NOOB DM attınız, sinirlenip q attım 2 kere. YKİ yapmadım, trollünüze karşı, indim aracıma bindim. YKİ yapan sizsiniz. @NightWish tarafından rol izlendi. /q attığım yer ise mahallemin alt sokağı, geçerken gördüler. Videoda arkadaşa küfür etmediğim belli zaten, ayağıma bastın demiş noob dm atmış. Bu troller için, SS almaya bile üşendim. @Sylas da izlendiğini söyledi rolün, üç admin tarafından troll olduğunuz görüldü zaten.

Sizin yanığınız, üç gün önce kaybettiğiniz savaştan olmalı, durduk yere ayağıma bastın diyerek kim kime girişir? Sizin gibileri.. Seni tanımıyordum bile, şimdi Urosevic'in alt karakteri olduğunuzu gördüm. OOC kin beslemesen iyi olur. Gerekli kanıtlar, arkadaşın videosunda var zaten.  Arkadaş tüm bildiği kuralları yazmış yaptığımı iddia ettiği ihlallere.  ::)
« Son Düzenleme: 04.08.2025 01:17 swordart »

#3 - 04.08.2025 01:22
İlk olarak küfür etmedim, koşarken, sana göre senin ayağına basmışım. Beni kovaladınız, noob dm attınız durduk yere. Sonra düştüm, kalktım arabaya bindim carjack atıp tekrar düşündünüz. PM attı arkadaşlar, cevapladım. Kışkırtıp PM kapattılar, b böldüm. TROLLER zaten. NOOB DM attınız, sinirlenip q attım 2 kere. YKİ yapmadım, trollünüze karşı, indim aracıma bindim. YKİ yapan sizsiniz. @NightWish tarafından rol izlendi. /q attığım yer ise mahallemin alt sokağı, geçerken gördüler. Videoda arkadaşa küfür etmediğim belli zaten, ayağıma bastın demiş noob dm atmış. Bu troller için, SS almaya bile üşendim. @Sylas da izlendiğini söyledi rolün, üç admin tarafından troll olduğunuz görüldü zaten.

Sizin yanığınız, üç gün önce kaybettiğiniz savaştan olmalı, durduk yere ayağıma bastın diyerek kim kime girişir? Sizin gibileri.. Seni tanımıyordum bile, şimdi Urosevic'in alt karakteri olduğunuzu gördüm. OOC kin beslemesen iyi olur. Gerekli kanıtlar, arkadaşın videosunda var zaten.  Arkadaş tüm bildiği kuralları yazmış yaptığımı iddia ettiği ihlallere.  ::)

Dostum samimi olduğun yöneticileri etiketleme. Her şey ortada /q attın 2 defa üzerinde silah var diye TROL değilim Trol diye sicilim yok madem admin izliyordu bir hata varsa bizi neden uyarmadı? Sen samimi olduğun yöneticileri etiketliyerek birşey kazanamazsın (R19) Rolü yapıyorsun ama hala çocuk çocuk hareketler.
Ana karakterim jailde olduğu için 3 gündür alt hesabımla rol yapıyorum. kimseye bir kinim yok hele sana! hiç olmaz.
MİX yaptığın ortada YKİ var /B var OOC küfür ortada kimse bana "EŞŞEK" diyemez. /q da ortada 2 defa. Kaçarın yok dostum. Daha fazla ileti gelmeyecek.

#4 - 04.08.2025 01:26
Kaçarım mı yok? Ne kaçarım olacak? Bir ihlalim varsa ceza alırım zaten. Samimi olduğum yöneticileride etiketlemedim, NightWish rolü izliyordu o sırada. Sylas'ta izlendiğini söyledi. Yaptığınız hareketler, ancak sizin gibiler yapardı zaten. Silah var diye q atmadım, pd'de yoktu etrafta q atmam için bir sebep değil. Role uymak istemedim, Çünkü ortada rol yok, NOOB DM var troll yaptığınız için size girişmedim bile, sadece koşturdum. NOOB DM atıp düşürdükten sonra, elimde silah gözükünce, gidip pd'ye şikayet eden sizler değil misiniz? /q atsam hiç girmezdim, sinirlenip attım sadece. Sizin gibilere söylenecek sözü söylemişim, arkasındayımda hala. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 04.08.2025 01:29 swordart »

#5 - 04.08.2025 09:50
Kaçarım mı yok? Ne kaçarım olacak? Bir ihlalim varsa ceza alırım zaten. Samimi olduğum yöneticileride etiketlemedim, NightWish rolü izliyordu o sırada. Sylas'ta izlendiğini söyledi. Yaptığınız hareketler, ancak sizin gibiler yapardı zaten. Silah var diye q atmadım, pd'de yoktu etrafta q atmam için bir sebep değil. Role uymak istemedim, Çünkü ortada rol yok, NOOB DM var troll yaptığınız için size girişmedim bile, sadece koşturdum. NOOB DM atıp düşürdükten sonra, elimde silah gözükünce, gidip pd'ye şikayet eden sizler değil misiniz? /q atsam hiç girmezdim, sinirlenip attım sadece. Sizin gibilere söylenecek sözü söylemişim, arkasındayımda hala. Daha fazla ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

Beni trolle suçluyorsun kanıtların varmı? /q attığını itiraf ettin mix ortada yki ortada aktif rolü bölüyorsun /b den. Şimdi trol ben miyim sen misin?

Rolü bölmedim yki yapmadım /q atmadım mix yapmadım bana neye göre trol diyorsun?
Kaçarın yok yok ceza alacaksın ger şey ortada pd yok diyorsun pd geldiği zaman /b den böldün ve trol dedin saçma saçma iftira attın ceza almanı istiyorum.

Arkadaşımızın savunması bitmiş sonuçlanabilir.  @Pink

#6 - 04.08.2025 11:33
Trollsün çünkü kanıtlarım var birazdan atarım, saçma sapan rol yapmayı bırakın.

#7 - 04.08.2025 11:36
 :D Kanıtları az sonra göndereyim. Karakterime neden noob dm attiginin bir sebebi var mi? /q attim zaten. Ortada aktif bir rol yoktu 3 tane koşturan troll vardi. PM atiyorsunyz sonra PM kapatiyorsunuz, bende /b chatten yaziyorum. Ortada rol yok zaten canım kardeşim benim, kim kimi ayagina basti diye vurur? Ayağına bastigimida sen iddia ediyorsun ayrica, hayal dünyana hayran kaldım. Biz genelde 3 kişi durduk yere dalanlara troll diyoruz, sizi ciddiye bile almadim. Sadece koşturdum, hit bile atmadım. Rolü admin izliyordu diyorum, tanidigin diyorsun. 😀 Sende ki yanık hem silinen silahından, hemde kaybettiğiniz savaştan olmalı. Sıktınız artık, günde 2 saat giriyorum, ondada bu troll belaları bizi buluyor.

#8 - 04.08.2025 15:11
Arkadaşımızın belirttiği gibi burası chat kanalı değil; şikayet ve savunma kanalıdır. Troll yaptığımız yok. Bize karşı aşağılayıcı tavırlarını sergilemeyi kes. Karşında tanımadığın biri var ve oyunda değilsin, dostum. Savunmanızı ve şikayetinizi yapın.

70 level hesaplara yakınsınız, sicillerinize bakın birader. Sunucu hâlen sizi barındırıyor, bizim gibi kaliteli Vice oyuncularının arasına sokuyor. Hâlen yaptığınız ihlal, ihlal, ihlal. Yönetim bence bu duruma göz yummamalı ve inisiyatif uygulatmamalı.

Ve şunuda bildireyim ki yetkili arkadaşa Sürekli roleplay kavramını unutmasın şikayetçi olduğumuz taraf, haklı haksız olsak bile /q atması uygun değildir rolüne devam etmek zorundadır, Pd gelince rol bölmeler sırf silahı gitmesin diye. Ayriyetten bunuda göz önünde bulundurun.
@Pink 
İyi roller dostlarım.

#9 - 04.08.2025 16:47
Arkadaşımızın belirttiği gibi burası chat kanalı değil; şikayet ve savunma kanalıdır. Troll yaptığımız yok. Bize karşı aşağılayıcı tavırlarını sergilemeyi kes. Karşında tanımadığın biri var ve oyunda değilsin, dostum. Savunmanızı ve şikayetinizi yapın.

70 level hesaplara yakınsınız, sicillerinize bakın birader. Sunucu hâlen sizi barındırıyor, bizim gibi kaliteli Vice oyuncularının arasına sokuyor. Hâlen yaptığınız ihlal, ihlal, ihlal. Yönetim bence bu duruma göz yummamalı ve inisiyatif uygulatmamalı.

Ve şunuda bildireyim ki yetkili arkadaşa Sürekli roleplay kavramını unutmasın şikayetçi olduğumuz taraf, haklı haksız olsak bile /q atması uygun değildir rolüne devam etmek zorundadır, Pd gelince rol bölmeler sırf silahı gitmesin diye. Ayriyetten bunuda göz önünde bulundurun.
@Pink 
İyi roller dostlarım.

Şikayetle alakan yok ayrica ooc sicilimde hiç yok, silahım var diye değil, gidip skate parktaki tum pdlere silahimi gormediginiz halde, silahimi sikayet ettiginiz için pdye rol yok dedim. Siz rolsuz bir sekilde NOOB DM atiyorsaniz, bende bu olmayan role uymak zorunda degilim.Ayrica pd icin q atsam hic girmezdim. Sizin gibi kaliteli arkadaslar gecen gunlerde vurulmuş oldugunuz halde kalkip tekrar sıktınız 3500 dakika ceza yediniz ve silahlariniz silindi. Bak bakalım benim ooc sicilime, ne varmış ne yokmuş? Kaliteli arkadaşlarım benim. Arkadaşın 7 sayfa iletisi var yarısında oyunculara boş boş şikayet açmış, keşke birinden sonuç çıksaymiş.
« Son Düzenleme: 04.08.2025 18:06 swordart »