Konu: Araç hız hilesi [03.08.2025]  (Okunma sayısı 104 defa)

#0 - 03.08.2025 19:19
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Tavion_Brooks @Halleus
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Videoda daha detaylı...

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
JHız hilesi

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Sunucuda uzun süredir aktif olan bir oyuncu olarak, maalesef son zamanlarda bazı oyuncuların oyun deneyimini baltalayacak şekilde hile kullanmaya başladığını üzülerek belirtmek istiyorum. Bu şikayetim de doğrudan bu duruma dair somut bir örnek içermektedir.

Şikayet ettiğim oyuncu, motor çalışır halde olmamasına rağmen motoru hareket ettirebilmekte. Bildiğiniz üzere, normal şartlarda motor çalışmıyorsa hiçbir oyuncu aracı hareket ettiremez. Ancak bu kişi, motor kapalı olmasına rağmen motoru hem ileri sürmekte hem de motorun fizik kurallarını bozan bir ivmeyle hareket ettirmektedir. Dönüşlerde ani hızlanmalar gözlemlenmekte, bu da motorun fizik motoruna aykırı bir şekilde kontrol edildiğini açıkça göstermektedir.

Ek olarak, oyuncu motoru kapatmaya çalıştığında motor zaten kapalı olduğu için bu işlem başarısız olmakta. Zaten motor kendisine ait değil ve açma yetkisi bulunmamakta. Bu durum, motoru farklı yollarla (muhtemelen hile aracılığıyla) kontrol ettiğini ispatlamaktadır.

Benzer şekilde, ben de motoru çalıştırmadan ilerletmeyi denediğimde bunun mümkün olmadığını gösterdim. Bu hareket sadece özel bir tuş kombinasyonuyla – örneğin “Alt” tuşuna basarak – yapılabilmektedir ve bu, daha önce farklı sunucularda troll amaçlı kullanılan bir hile yöntemidir. Bu kişi de aynı yöntemi kullanarak açıkça hile yapmaktadır.

Ayrıca elimde, bu hilenin nasıl çalıştığını açıkça gösteren başka bir kanıt daha mevcuttur ve gerektiği takdirde kanıtlara ekledim.

Artık gerçekten bu tarz oyunculardan sıkıldık. Sunucu düzenini bozan, kurallara uymayan ve diğer oyuncuların emeklerine saygı göstermeyen kişilere karşı gerekli cezaların verilmesini talep ediyoruz. Lütfen karakter seviyeme aldanmayın, eski hesabım kapatıldığı için yeni bir karakterle devam ediyorum.

Bu konuya gereken hassasiyeti göstereceğinizi umarak, oyuncuya gereken cezanın uygulanmasını talep ediyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:https://streamable.com/jwtp56

Ek açıklamalar(varsa): Ayrıca arkadaş TAM TAMINA 3 DEFA HİLE KULLANIMINDAN yasaklanmış bu şu anlama geliyor arkadaşa yasaklama bir şey ifade etmiyor direkt forum banda yemeli bence....................
« Son Düzenleme: 03.08.2025 19:48 99emir99 »

#1 - 03.08.2025 20:15
Birde edit yapmış patladım. Bu arada hilenin nasıl yapıldığını biliyorsan sende yapıyorsundur, sampta bir çoğu kişi bu hileyi kullanıyor zaten ayrıca bende alt tuşu falan yok, sadece motora bindiğim zaman çalışmasa bile çalıştırabiliyorum bu doğru birşey. Mod paketi kullandığım için çok dikkat etmemiştim. Alt falan yok bende sadece bindiğim zaman motorda 2-3 saniye bekledikten sonra motor kendi kendine çalışıyor. Hızlı gittiğim falan yok. Normal motoru çalıştırıp turluyordum motor zaten yabancı bir motor değil. Başka bir motora veya araca bunları yapmıyorum. Cleo dosyamın içinde olan silmeyi unuttuğum bir yazılım bu. Başka hiçbir şekilde kullandığımı göremezsiniz bunu. Bir kereliğe mahsustu bu. Kabul ediyorum suçumu. Zaten bu şikayet açılmadan önce silmiştim. Bir daha kullanmamak üzere.

#2 - 03.08.2025 20:18
Yeni bir mod paketi kurmuştum yabancı mod paketi, mod paketinin içerisinde buldum bu yazılımı sonra silmiştim. Hız hilesi yok sadece motora bindikten 2-3 saniye kendi kendine çalışıyordu. Hemen sildim zaten fark ettikten sonra. Hile kullanan birisi değilim artık.
« Son Düzenleme: 03.08.2025 20:24 Halleus »

#3 - 03.08.2025 20:24
Birde edit yapmış patladım. Bu arada hilenin nasıl yapıldığını biliyorsan sende yapıyorsundur, sampta bir çoğu kişi bu hileyi kullanıyor zaten ayrıca bende alt tuşu falan yok, sadece motora bindiğim zaman çalışmasa bile çalıştırabiliyorum bu doğru birşey. Mod paketi kullandığım için çok dikkat etmemiştim. Alt falan yok bende sadece bindiğim zaman motorda 2-3 saniye bekledikten sonra motor kendi kendine çalışıyor. Hızlı gittiğim falan yok. Normal motoru çalıştırıp turluyordum motor zaten yabancı bir motor değil. Başka bir motora veya araca bunları yapmıyorum. Cleo dosyamın içinde olan silmeyi unuttuğum bir yazılım bu. Başka hiçbir şekilde kullandığımı göremezsiniz bunu. Bir kereliğe mahsustu bu. Kabul ediyorum suçumu. Zaten bu şikayet açılmadan önce silmiştim. Bir daha kullanmamak üzere.

O zaman kullandığın hile yine diğer oyunculara üstünlük sağlıyor diğerleri onca yetenek puanı ile çalıştırma süresini azaltırken sen sadece 3 saniyede 6 seviyelik karakter ile açabiliyorsun aracı, çok saçma bu. O yasaklamayı hak ediyorsun hatta yetkililer yediğin cezaları göz önünde bulundurursa forumdanda ben yeme seçeneğini gözden geçireceklerdir...

O hilenin zaten amacında yine başka bir hile oluyor yine istediğin bir aracı sürebiliyorsun örneğin kilidi açık bir Huntleye binsende onuda sürebilrsin....
« Son Düzenleme: 03.08.2025 21:21 99emir99 »

#4 - 03.08.2025 20:25
Bilerek veya isteyerek olan birşey değildi bu. Yabancı bir mod paketi kurdum ve içerisinde sonradan farkettim bunu. Hemen sildim zaten. Şuanda ekran görüntüsü bile atabilirim.

#5 - 03.08.2025 20:27
Yeni bir mod paketi kurmuştum yabancı mod paketi, mod paketinin içerisinde buldum bu yazılımı sonra silmiştim. Hız hilesi yok sadece motora bindikten 2-3 saniye kendi kendine çalışıyordu. Hemen sildim zaten fark ettikten sonra. Hile kullanan birisi değilim artık.

Hangi hileciye şikayet açılsa aynı savunmayı yazıyor yok "Ben modpaketi/gta in desc kurmuştum onun içindeydi ben fark etmedim, fark etseydim kaldırırdım.
" ayrıca yetkililer kurduğunuz modpaketinin içinde hile olup olmadığını kontrol edin diyorlar.

#6 - 04.08.2025 14:35
Şikayet incelendi.

Tavion_Brooks karakteri yasaklanacak.

K&A