Konu: @TİFFANY - Roxy_Blaze - bike.cs  (Okunma sayısı 153 defa)

#0 - 02.08.2025 18:00
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Roxy_Blaze@@TİFFANY
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @@Thorsen - Madison_Cunningham
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Video.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
7. Üçüncü Parti Yazılım ve Modlar

Diğer oyunculara karşı avantaj sağlayan her türlü mod/yazılım kullanmak yasaktır.

Oyunun görünümünü değiştiren araç, skin vb. modlarda da aynı şekilde oyunun varsayılan haline aykırı özellikler içermemelidir.
Örnekler
- Her türlü hile kullanımı
- Kamera modlarıyla kör noktaları izlemek
- İzinsiz kamera modlarıyla erişilmeyecek noktalara çıkmak
- Cüce skini kurup hit almayı önlemek
- Araç modu kullanarak sürüş fiziklerini değiştirmek
- Polis, şerif, FDI, hastane gibi oluşumlar haricinde ELM modu kullanmak
- Normalde yapılamayan animasyonları CLEO vb. üçüncü parti yazılımlarla yapabilmek

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Devriyemizi atarken arkadaş değişik bir şekilde bize çarptı, motordan düşmesi gerekirken videoda gördüğünüz gibi motorda kaldı ve yoluna devam etti.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 02.08.2025 18:22
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 02.08.2025 21:03
Arkadan gelen Timur Anjaparidze adlı karakter benim, Roxy Blaze karakterinin düşmediğine bende şahit oldum.

#3 - 03.08.2025 00:21
Merhaba,

Öncelikle bildirimi incelediğiniz için teşekkür ederim. Hakkımdaki "motor düşmeme hilesi" iddiasını kesinlikle kabul etmiyorum.

Olayın yaşandığı sırada evimde değildim ve bulunduğum yerde internet bağlantım son derece zayıftı. Bu nedenle bağlantımda ciddi gecikmeler (lag) ve senkron kayıpları yaşanmış olabilir.

Tarafıma ait olan video kaydının ilk saniyelerinde motorla ileri doğru gittiğim, ardından birden geriye ışınlandığım net şekilde görülüyor. Bu da durumu açıkça ortaya koyuyor: O an tamamen senkron sorunu yaşanmıştır.

Hile ya da üçüncü parti bir yazılım kullanmadım. Kurallara uygun oynamaya özen gösteriyorum ve böyle bir durumun yaşanması beni de rahatsız etti.

Gereken incelemeyi hassasiyetle yapacağınızı biliyorum. Anlayışınız için teşekkür ederim.

Saygılarımla.

#4 - 03.08.2025 02:17
Aşağıya eklediğim ekran görüntüsünde de görüldüğü üzere, bulunduğum yerdeki internet bağlantım oldukça zayıf ve stabil değil. Ping değerim anlık olarak ciddi şekilde yükselmekte ve bu da senkron kayıplarına yol açmaktadır.

https://hizliresim.com/brw2loz
https://hizliresim.com/llwmxd1

Sonuçlanabilir.

#5 - 03.08.2025 14:15
İlgili şikayet kapsamında incelenen görüntülerde oyuncunun motosikletten düşmemesi durumu sunucu/player taraflı senkronizasyon (sync) farkları ve anlık bağlantı gecikmesi (LAG) kaynaklı görsel tutarsızlıklarla açıklanabilir niteliktedir. Bu tür durumlar, farklı oyuncu ekranlarında farklı şekilde yansıyabilmektedir. Eldeki veriler hile kullanımı yönünde somut ve tekrarlanabilir bir kanıt sunmuyor, oyuncu kanıt olarak sunulan videoda Idlewood Gas Station içerisinden devriye aracınızın yanından bloklara doğru savunmasında belirttiği üzere yüksek loss değerinde ilerliyor (sizin ekranınızda görünen görüntü), ancak kendisi kendi oyun ekranında sola dönüp Commerce istikametinde gittiğinde de böyle bir görsel sonuç yaşanıyor, şikayet kilitlenerek arşive taşındı.