Konu: mix ve dm  (Okunma sayısı 210 defa)

#0 - 02.08.2025 00:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Klaus_Goldstein @GHETTOGRAPH ve maskeli

Olaya dahil olan şahit karakter adı: birlik üyelerim

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.08.25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: mix ve dm

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: birliğe yeni nc atıp saatler önce katılan r19a çekilmiş arkadaşla bir rol yapıyoruz, kendisi ilk küfür ediyor, karşılık veriyoruz, kendisi hiçbir telefonlaşma yapmıyor rol boyunca, sonrasında biri koşarak geliyor ve r19un sık demesiyle sıkıyor, mix olduğu belli. İki karakterinde mixden ceza almasını rolde hiç bulunmayan ve ateş eden karakterinde ekstra olarak dmden cezalandırılmasını istiyorum.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
&feature=youtu.be

Ek açıklamalar(varsa):

« Son Düzenleme: 02.08.2025 01:43 sukutt »

#1 - 02.08.2025 01:24
Ortada DM vs. hiçbir şey yok, videoda yaptığınız toxic ve troll hareketler görünüyor. R19 rolü yaptığım oluşumun hood bölgesinde aşağılayıcı tavırları sürdürdükleri için hoodta bulunan bir karakter ateş açıyor. Dolayısıyla MİXİNG yapma gibi bir şansımız yok, her şey hoodta gerçekleşiyor zaten.

#2 - 02.08.2025 01:30
sıkan arkadaşın rolde bulunduğunu sanmıyorum eğer roldeyse silahla sıkmaya gelmesini söylendiğin(iz) bir ss varsa atabilirsin, bize küfür ediyorsun bize ben de sana küfür ediyorum onaylı hood değilsin, toxic ve troll olduğumu düşünüyorsan şikayet açabilirsin
« Son Düzenleme: 02.08.2025 01:32 sukutt »

#3 - 02.08.2025 01:37
Merhaba, Hood zaten oldu olalı küçük bir mape sahip. İnsanların duracağı yerlerde belli, uzun zamandır APB kaydım vardı. LSPD veritabanı araştırılabilir. Genel olarak silahım üstümde ve maskeli bir şekilde dolaşıyorum. Mix için tekrar küçük bir hooda sahip olan bir bölge, Tamirhane tarafındaki kalabalığı ve araç yoğunluğunu görünce meraklanıp gidip bakıyorum. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

#4 - 02.08.2025 01:39
Yüz defa rolde buradan gitmeniz söylenmiş, yaptığınız tutum verdiğiniz cevaplar; ' Sanırım seni dövmek zorunda kalacağım.' 'Seni yerle bir edeceğim.' 'Cama yaklaş sana tokat atacağım' Ateş eden karakter tamamıyla kendi içgüdüsüyle ateş ediyor. Şikayet sonuçlanabilir.

#5 - 02.08.2025 01:41
Merhaba, Hood zaten oldu olalı küçük bir mape sahip. İnsanların duracağı yerlerde belli, uzun zamandır APB kaydım vardı. LSPD veritabanı araştırılabilir. Genel olarak silahım üstümde ve maskeli bir şekilde dolaşıyorum. Mix için tekrar küçük bir hooda sahip olan bir bölge, Tamirhane tarafındaki kalabalığı ve araç yoğunluğunu görünce meraklanıp gidip bakıyorum. Savunmam bu kadar, sonuçlanabilir.

sanırım maskeli sensin kardeşim, tekrarlıyorum rolde yoksun direkt koşarak sıkmaya geliyorsun ve r19unuz bunu bekliyormuş gibi direkt sık diyor açıkça bir mix ve senin tarafından yapılan bir dm var, r19 tarafından "Ateş eden karakter tamamıyla kendi içgüdüsüyle ateş ediyor." denilmiş fakat sıkan karakter rolde bulunmuyor şikayet sonuçlanabilir. 

#6 - 02.08.2025 01:45

sanırım maskeli sensin kardeşim, tekrarlıyorum rolde yoksun direkt koşarak sıkmaya geliyorsun ve r19unuz bunu bekliyormuş gibi direkt sık diyor açıkça bir mix ve senin tarafından yapılan bir dm var, r19 tarafından "Ateş eden karakter tamamıyla kendi içgüdüsüyle ateş ediyor." denilmiş fakat sıkan karakter rolde bulunmuyor şikayet sonuçlanabilir.
Evet, maskeli benim kardeşim. Hoodun çatıya çıkan TP bölgesinde AFK'ydım. Oyuna dönünce aşşağı doğru geldim. Alaycı, tehditkar bütün söylemlerinizi IC olarak chatime yansıdı, akli dengesi yerinde oran her birey anlayabilir.

#7 - 02.08.2025 01:52

Evet, maskeli benim kardeşim. Hoodun çatıya çıkan TP bölgesinde AFK'ydım. Oyuna dönünce aşşağı doğru geldim. Alaycı, tehditkar bütün söylemlerinizi IC olarak chatime yansıdı, akli dengesi yerinde oran her birey anlayabilir.

hiç bir kanıt sunamayıp "Hoodun çatıya çıkan TP bölgesinde AFK'ydım. Oyuna dönünce aşşağı doğru geldim." diyorsunuz direkt mix yaptık diyemezsiniz tabi, üzgünüm akli problemlerim var şikayet sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 02.08.2025 13:19 sukutt »

#8 - 02.08.2025 03:15
Ortada DM vs. hiçbir şey yok, videoda yaptığınız toxic ve troll hareketler görünüyor. R19 rolü yaptığım oluşumun hood bölgesinde aşağılayıcı tavırları sürdürdükleri için hoodta bulunan bir karakter ateş açıyor. Dolayısıyla MİXİNG yapma gibi bir şansımız yok, her şey hoodta gerçekleşiyor zaten.

Oraya geldiğimizde ters cevap verince forumdan rankına baktım, R1'din. Olay bitince tekrar baktım R19 olmuşsun. Bu konu hakkında bir şey diyemiyorum tabii.

Her gördüğün olaya meraklanıp bakıyorsun ve ateş edip insanları mı öldürüyorsun?

Yüz defa rolde buradan gitmeniz söylenmiş, yaptığınız tutum verdiğiniz cevaplar; ' Sanırım seni dövmek zorunda kalacağım.' 'Seni yerle bir edeceğim.' 'Cama yaklaş sana tokat atacağım' Ateş eden karakter tamamıyla kendi içgüdüsüyle ateş ediyor. Şikayet sonuçlanabilir.

İç güdüsüyle hareket ediyor demek. Arkadaşın da üst yorumda yazmış, her olaya meraklanıp gidip ateş ediyormuş. Bir bilgisi olmadan gelip bize sıkması DM'den başka bir şey çağrıştırmıyor bende. İçgüdü dediğiniz de ooc kanallar demek sanırım.

:D

DM olduğu ortada, açık açık söyleyememiş sıkan arkadaş. İçgüdüsel hareket etmesi hoşuma gitti, her olaya içgüdüsel yaklaşmamamak için kendimi zor tutacağım artık.

#9 - 02.08.2025 14:35
Dallandırıp budaklandırma kardeşim, yaptığın rol ortada aldığın cevap ortada. Zaten hood bölgesinde olduğumuzu aynı şikayette yüz kere söyledim. Şikayet sonuçlanabilir, daha ileti gelmeyecek.