Konu: Dm [01.08.2025]  (Okunma sayısı 173 defa)

#0 - 01.08.2025 18:21

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Noumeke_Hightower @yıldızlarparlar 43830

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18:15

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Dm

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş bana seslendi noldu dedim git buradan dedi hainlik falan birşeyler dedim küfür ettim direkt silahı çekti sıktı hani bi uzatsaydın bari sıkmaya yermi arıyon???

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekilen ceza verilsin

#1 - 01.08.2025 18:36
Eski birlik üyesi, karakterimin ağaç üyesi olduğunu biliyor ve karşısına geçip üstten konuşuyor normal konu açmama rağmen. Üstüne hood bölgesinde "Çeteni sikeyim" gibi bir terim kullanıyor, arkadaşın anlattığı gibi bir olay gerçekleşmedi. Yönetimi kandırmaya çalışmaktan işlem görmesini talep ediyorum.

#2 - 01.08.2025 18:49
Eski birlik üyesi, karakterimin ağaç üyesi olduğunu biliyor ve karşısına geçip üstten konuşuyor normal konu açmama rağmen. Üstüne hood bölgesinde "Çeteni sikeyim" gibi bir terim kullanıyor, arkadaşın anlattığı gibi bir olay gerçekleşmedi. Yönetimi kandırmaya çalışmaktan işlem görmesini talep ediyorum.

Kanka birebiriz beni tehdit ediyorsun, allta kalacağımımı sandın? Ayrıca benim anlattıklarım ile senin attığın fotoğraf ile ilgili bir fark yok Emote atman dm atmadığın anlamına gelmiyor. Hoodunu onaylı olmadığı için silah sıkma hakkınada sahip değilsin. Zaten aldığın cezalarada bakılınırsa dm yapmayı bir alışkanlık haline getirmişsin.
« Son Düzenleme: 01.08.2025 19:03 bombardinocrocodilo »

#3 - 01.08.2025 18:59

Kanka birebiriz beni tehdit ediyorsun, allta kalacağımımı sandın? Ayrıca benim anlattıklarım ile senin attığın fotoğraf ile ilgili bir fark yok Emote atman dm atmadığın anlamına gelmiyor. Hoodunu onaylı olmadığı için silah sıkma hakkınada sahip değilsin.
tamamdır şu profilde olan birisi bana illegal kuralları anlatmasın

https://samp.vice-rp.com/forum/index.php?topic=174364.0

#4 - 01.08.2025 19:02
ASNODĞQBNWOĞDQAWPODBAOPDBNWAPO
çocuk açıklama yapıcak birşey bulamadı başka şikayette yaptığım car dmyi gösteriyo ASKDHAJKLDAJSKLDJASkl acınası kanka harbiden acınasıASLŞKDJAKLSDJAKLSDJKLAsjdklsa

#5 - 01.08.2025 19:33
muhattabım değilsin, toxic tavırlarını kendine sakla. sonuçlanabilir

#6 - 01.08.2025 20:00

Adama bak hele benim yazdığım sözleri kullanıyor AKOSDHJASKLDHASJLKDHASJK

#7 - 01.08.2025 20:09

#8 - 02.08.2025 00:24

eature=share

#9 - 02.08.2025 07:56
OOC üslubunuz ve açtığınız şikayetlerin tamamı açık şekilde kışkırtmaya ve ceza aldırmaya yönelik. Bu tavrınız bu şekilde devam ettiği sürece yaptığınız şikayetler dikkate alınmayacak. Burası tartışma ya da dalga geçme platformu değil, forumun amacını ve ciddiyetini kavradığınız noktada tavrınızı düzelterek tekrar şikayet oluşturabilirsiniz.