Konu: carlos tejero silent aim + spread  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 31.07.2025 13:03
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Carlos_Tejero @liltrampas
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @Vice Mahkemesi
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.10.2019, 12:30

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bariz bir şekilde hile kullandığı kesin, videouyu inceleyen yetkili yavaşlatıp izlerse elemanın 1 saniye içerisinde 100 canımı götürdüğünü görebilir.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

banlansın, aktarımları kontrol edilsin uziyi birliğindeki vds çarlara verebilir. ;) ;) ;)

#1 - 01.08.2025 10:16
Normal bir şekilde sıkıyorum fakat Q atıyorsunuz  ::) Ayrıca ESP kullanmayı bırakmalısın dostum, uzaktan daha ismimi görmeden chatten ismime bakmanda komik  :manifdog MİX yapmayı da bırakın DC'de sövmeye benzemez aslanım.

#2 - 01.08.2025 11:48
en düşük hızla izleyin, tüm mermiler işliyor, bir tane işlemeyen mermiyok. uziyle hele de o mesafeden imkansız. yasaklanmalı, aktarımları da kontrol edilsin.

#3 - 01.08.2025 13:37
uziyi böyle kullanan varsa elimde satılık köprü var pdler m4 ile bu kadar hızlı tek atamıyor, uzi hasarı 5 saniyede 2-3 mermi atabilirsin. 15-20 can götürdüğünü varsayarsak bile en az 5 saniye fightlamamız gerekiyor.

#4 - 01.08.2025 13:45
Normal bir şekilde sıkıyorum fakat Q atıyorsunuz  ::) Ayrıca ESP kullanmayı bırakmalısın dostum, uzaktan daha ismimi görmeden chatten ismime bakmanda komik  :manifdog MİX yapmayı da bırakın DC'de sövmeye benzemez aslanım.
çok istiyorsan karşılaşırız oyundaki gibi hile açmaya benzemez bu işler pis ederim adamı

#5 - 01.08.2025 19:07
Şikayet incelendi ve sonuçlandırıldı, Carlos_Tejero isimli karakter için gerçekleştirilen ihlaller zinciri ve bahsi geçen 3. parti yazılım kullanımlarının devamlılık sağlaması, çok sayıda kullanıcının oyun deneyimini sabote etmesi sebebiyle yasaklandı. Şikayette kanıt olarak sunulan videoda açıkça görüntülendiği üzere mevcut bir çatışma içerisinde kasti olarak /q atıyorsunuz ve ihlale ihlal ile yanıt veriyorsunuz. Bu tarz durumlarda karşınızdaki kişinin yaptığı hatalı davranışlara karşı sakin kalarak forum üzerinden çözüm aramanız durumunda sizlerin de (ihtimal dahilinde varsa) kayıpları telafi edilirdi ancak bu tarz hareketler ve ihlaller karşılıksız bırakılmayacak konular.
« Son Düzenleme: 01.08.2025 19:10 Pink »