Konu: Kelvyn Silva-Toksik oyuncu profili, yetersiz roleplay  (Okunma sayısı 238 defa)

#10 - 29.07.2025 20:38
kardeşim, aktif mahalleye gelip fahişe becerme rolü yapıyorsun trollingle
10 kişinin arasına girip öylece  biraderinizi dövdüler diyemezsin.
Gerekli savunmayı yap.
Zaten 10 kişinin içinde biraderinizi dövdüm diyemem, dövdüler diyebilirim ki orda bana bulaşmayasınız. Ben irda fear rpmi yapmışım o şekilde.

#11 - 29.07.2025 20:38
Hatta bunu da dpyliyeyim. Ben sizin illegal yasağınız veyahut agrasif yasağınız olduğunu takip edemem dostum, ona göre rolleyin kışkırtıcı rollerde bulunuyorsunuz düşünce de şikayet açıyorsunuz ooc kin.
« Son Düzenleme: 29.07.2025 22:12 WalonX22 »

#12 - 29.07.2025 22:44
Arkadaşın doğru düzgün savunma yapacağını anladık, sonuçlanabilir. @BYyaho @Gargantua

#13 - 30.07.2025 02:24
iki tarafa da sigortalı bir iş bulmayı tavsiye ediyorum

#14 - 30.07.2025 11:43
Bende aynı fikirdeyim. Ama.. Kelvyn isimli arkadaşımızın otizm sorunları var, bu sebeple her gün hastanede oluyor neredeyse. Hastaneden dönüncede bilgisayar başına oturup birliği ile rol yapıyor. Yani çalışabilecek ne zekası, ne de vakti var.

#15 - 30.07.2025 12:36
Bende aynı fikirdeyim. Ama.. Kelvyn isimli arkadaşımızın otizm sorunları var, bu sebeple her gün hastanede oluyor neredeyse. Hastaneden dönüncede bilgisayar başına oturup birliği ile rol yapıyor. Yani çalışabilecek ne zekası, ne de vakti var.
Benim nerde ne iş yaptığımı sen nerden bilesi dostum. Şikayet açan ben değilim sizin taraf, 1 kere açtım onda da dolandırılmıştım paramı aldım.  Oyun bu yani oynayıp zaman geçiriyoruz, 500 mb lik oyun için ooc kin falan yapıyorsunuz gereksiz.
« Son Düzenleme: 30.07.2025 12:38 WalonX22 »

#16 - 30.07.2025 16:41
Merhaba, şikayet ve kanıtlar incelenmiştir. Kelvyn_Silva isimli karakterin, yeni oluşturulmuş bir birliğin bölgesinde kadına yönelik cinsel içerikli ve rahatsız edici ‘Retarded RP’ yapması, ayrıca bölgedeki birliği kışkırtıcı ve provoke edici şekilde rol sergilemesi nedeniyle cezalandırılmasına karar verilmiştir. Bunun yanı sıra, tehdit altındaki bir durumda kalabalık bir insan grubundan korkmadan gerçekçiliğe aykırı davranarak Fear RP kurallarını ihlal ettiği de tespit edilmiştir. Sunucumuzun kurallarında açıkça belirtildiği üzere bu tür roller belirli kurallar çerçevesinde gerçekleştirilmelidir.