Konu: [29.07.2025 - Beniamino_Jacobwitz] Hile Kullanımı  (Okunma sayısı 294 defa)

#0 - 29.07.2025 02:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Beniamino_Jacobwitz @Tezoret
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Ethan_Clifford
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 29.07.2025, 02:12

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Video üzerinde bariz belli olduğunu düşünüyorum, arkadaş hile kullanıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 29.07.2025 18:29
Şikayete anlam veremedim açıkçası orada 10 kişi birden size sıkıyoruz farkındaysanız ve video yarım diğer açılardan yediğiniz mermiler gözükmüyor , herhangi bir şekilde aim falanda kaymıyor videoda. Hasar loglarınada bakılabilir problem yok.
« Son Düzenleme: 29.07.2025 18:31 Tezoret »

#2 - 29.07.2025 20:17
Şikayete anlam veremedim açıkçası orada 10 kişi birden size sıkıyoruz farkındaysanız ve video yarım diğer açılardan yediğiniz mermiler gözükmüyor , herhangi bir şekilde aim falanda kaymıyor videoda. Hasar loglarınada bakılabilir problem yok.
Diğer açılardan yediğimiz mermiler gözükmüyor evet, ancak karakter hasarları üzerinde sadece sizin adınız var. Başka kimseden hasar yemiyorum, kullandığınız ekstra bir yazılım veya cs/cleo olmasa mermiler bu kadar düz gidip saniyeler içerisinde birini düşüremez.

#3 - 30.07.2025 04:55
This video isn't available anymore, kanıtlarınızı güncelledikten sonra tekrar etiket atabilirsiniz. @Ryzz

#4 - 30.07.2025 14:41
Gün içerisinde güncelleme sağlayacağım.

#6 - 01.08.2025 18:56
Şikayete sunulan kanıtların devamlı olarak yayından kaldırılması sebebiyle şikayet kilitlenerek arşive taşındı, kanıtlarınızı muhafaza edebileceğiniz bir sağlayıcıya upload ediniz. ( Youtube vs.)