Konu: Feyeno Grandel - ortak nezaket, türkçe terim  (Okunma sayısı 67 defa)

#0 - 29.07.2025 00:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:@klaysery

Olaya dahil olan şahit karakter adı: @sukutt @lonewolf97

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2025 23:50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
ortak nezaket, türkçe terim

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: polis arkadaşlarla roldeyken oyunum kastı ve izin alarak relog attım, bu arkadaş arkamdan /b kanalından küfür etmiş sonrasında ic chatten "yarrak" ve "ananın amı" yazarak türkçe terim kurallarını ihlal etmiştir

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: burada izin alarak relog atıyorum

burada /b'den mal amk yazıyor

burada "yarrak" yazıyor

burada "ananın amından" yazıyor

Ek açıklamalar(varsa):
bu ay içerisinde 5 kere ceza yemiş, banlayın gitsin

#1 - 29.07.2025 00:17
Rol zaten 2 tane admin tarafından denetleniyordu, ayriyetten rol içinde bize bunu bildirmedi. Tam jail yiyeceği zaman  departmana götüreleceği zmaan q attı. Bende bilerek yaptığını düşnüdüm ve aptal amk yazdım. Ardından ordaki admin beni uyardı ve bir daha yapmamı söyledi. İc içinde sürekli küfürleşiyorduk zaten. İÇ İçinde sövdüğüm birşeyi bu kadar büyültmene gerek yok dosutm. 10 Dakikalık video kaydım var bütün hepsini izletebilirim. Adminler bile orda birşey dememiş. Sen ne anlatıyon 7 kişi 1 kişiyi dövemeyince zorunuza gitti galiba. Ayrıca suncuuda sicil puanı diye birşey yok istersem 10 kere jail yerim bu seni ne ilgilendirrir.

#2 - 29.07.2025 00:19
Rol zaten 2 tane admin tarafından denetleniyordu, ayriyetten rol içinde bize bunu bildirmedi. Tam jail yiyeceği zaman  departmana götüreleceği zmaan q attı. Bende bilerek yaptığını düşnüdüm ve aptal amk yazdım. Ardından ordaki admin beni uyardı ve bir daha yapmamı söyledi. İc içinde sürekli küfürleşiyorduk zaten. İÇ İçinde sövdüğüm birşeyi bu kadar büyültmene gerek yok dosutm. 10 Dakikalık video kaydım var bütün hepsini izletebilirim. Adminler bile orda birşey dememiş. Sen ne anlatıyon 7 kişi 1 kişiyi dövemeyince zorunuza gitti galiba. Ayrıca suncuuda sicil puanı diye birşey yok istersem 10 kere jail yerim bu seni ne ilgilendirrir.
arkadaş troll olduğunu kabul etmiş sonuçlansın

#3 - 29.07.2025 00:19
şahidim

#4 - 29.07.2025 00:37
Bir önceki rollerde beraberdik, bu şikayetle alakam yok, ama bu iki arkadaşın low ıq olduğunu düşünüyorum. Yerinde bir şikayet olmuş, işten güçten vakit bulup oyuna ağız tadıyla rol yapmak için girip böyle dangalaklarla uğraşmak sıkıcı, platformda böylelerini görmek üzücü.
« Son Düzenleme: 29.07.2025 01:03 Pashaa »

#5 - 30.07.2025 16:50
Şikayet incelendi.

Feyeno_Grandel karakteri Ortak Nezaket ve Türkçe Terim kural ihlallerinden işlem görecektir.

@et yiyen çiçek @klaysery