Konu: Dris_Sullivan [28.07.2025]  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 28.07.2025 22:45

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Dris_Sullivan @Lorienn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Raekwon_Trells @Lykia7

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 28.07.2025

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: İllegal Kural İhlali  --- Fear RP

Alıntı
Yeni açılan birliklere ilk 15 gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaş illegal yasağı olmamız halinde bize agresif yapıyor...

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Gerekilen ceza verilsin.

« Son Düzenleme: 29.07.2025 01:04 bombardinocrocodilo »

#1 - 28.07.2025 23:42
Dostum ben senin birliğinin illegal yasağını takip edemem, illegal yasağınız olup olmadığını bilemem agresif rolü başlatan zaten o emote'yi attığım şahıs kendi SS'inde de gözüküyor, "Çok sıkıyım siyahi sana fazla gelir." gibi konuşuyor sizde etrafımı sarıyorsunuz burada benim bu rolden önce agresif sergilediğimi kanıtlayamazsın çünkü yapmadım. Ayrıyetten Faction kuralı atmışsın ben orada bir birlik adıyla veya bir birliğe üye olan birisi olarak gelmiyorum sivil bir karakter olarak geliyorum komik bir şikayet olmuş.

#2 - 29.07.2025 01:03
O sıkıyım demesi agresif mi oluyor iyi misin?

#3 - 29.07.2025 01:04
O sıkıyım demesi agresif mi oluyor iyi misin?
ayrıca sivil isen Fear Rp olarak değerlendirilir.

#4 - 29.07.2025 02:15
Arkadaş birlik bölgesinde, sivil olarak orada. Ve korkmadan oluşumun yüksek bir rütbe üyesini (R10) alaylıyor, zorbalıyor ve rezil etmeye oynuyor. Ben kodeslerde küfür ettim diye iki yüz elli dakika ceza aldıysam bu arkadaşın ne kadar alması gerekiyor? Cezalandırılsın.

#5 - 29.07.2025 23:58
Merhabalar, açılan şikayet kapsamında yapılan incelemelerde şikayete konu olan karakterin herhangi bir birliğe mensup olmadığı-temsil etmediği gözlemlenmiş ve bu kapsamda sivil birisi olarak ele alınacaktır. Fear RP, karakterinin canını veya güvenliğini tehdit eden durumlarda gerçek hayattaki gibi korku, endişe ve kaçınma tepkileri göstermesidir.  Ancak görsellerde açık bir şekilde belli olmakta ki etrafı kalabalık bir grup içerisinde rahat hareket ve tavırlarda bir role girişilmiş, bu ihlal gerçekleşmiştir. Dris_Sullivan isimli karakter sunucu kurallarımızın 3.3. Fear RP başlıklı kapsamında cezalandırılacak.